BORÇKA – ARALIK (KLASKÜR) KÖYÜ HALKINDAN DENİZ BEBEĞE 5 BİN TL KATKI

tarafından
126
BORÇKA – ARALIK (KLASKÜR) KÖYÜ HALKINDAN DENİZ BEBEĞE 5 BİN TL KATKI
Bu haber 246 kez okundu.

 

Borçka – Aralık (Klaskür) köyünde DENİZ bebek için düzenlediği Voleybol Turnuvasında toplanan 5 bin TL Deniz Günay’ın hesabına yatırıldı.

Organizasyonu yapan Aralık Köyü halkından Faruk Gençtürk basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “SMA TİP-1 Hastası Deniz Günay için ne yapabiliriz diye düşündük. Voleybolda il birincisi olmuş bir köyüz. Neden Voleybol oynayıp destek olmayalım, farkındalık yaratmayalım diyerek bu düşünceyi hayata geçirdik. Köy halkı geldi izledi, bağışını yaptı ve 5 bin TL toplandı. O parayı DENİZ’in hesabına yatırdık. Aralık – Klaskür köyünün küçük bir katkısı olsun. İnşallah başaracağız ve Deniz’in yaşama tutunma romanını birlikte yazacağız” dedi.

Voleybol turnuvasında en centilmen ve en başarılı voleybolcu seçilen 12 yaşındaki Narin Gençtürk, çok iyi oynamalarına rağmen turnuvada 1. olamadıklarını 2. olduklarını önemli olanın DENİZ için bu etkinliğin yapılmış olmasıdır dedi. En centilmen ve en başarılı sporcu seçilen Narin, aldığı kupayı da Deniz bebek için aldığını söyledi.

Bizlerde gerekli yerel gerekse ulusal basın olarak bu tür etkinlikleri sayfalarımıza ve görsellerimize taşıyarak farkındalığın artması için bize düşen görevimizi yapmaya devam edeceğiz. – Gökhan Özçelik