Bem-Bir-Sen ile Murgul Belediyesi arasında ile SDS sözleşmesi imzalandı

tarafından
67
Bem-Bir-Sen ile Murgul Belediyesi arasında ile SDS sözleşmesi imzalandı
Bu haber 96 kez okundu.

 

Bem-Bir-Sen ile Murgul Belediyesi arasında ile SDS sözleşmesi imzalandı.

Genel Başkanı Levent Uslu, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş ile patenti Bem-Bir-Sen’e ait olan Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı.

Sosyal Denge Sözleşmesi ile Murgul Belediyesi bünyesinde görev yapan yerel yönetim memurlarının mali ve sosyal haklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Sosyal Denge Sözleşmesinin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan Genel Başkanı Uslu, “Emeği değerli kılmaya, ekmeği büyütmeye, adil paylaşımı sağlamaya, yerel yönetim çalışanlarımızın haklarını ve hukuklarını korumaya dönük çalışmalarımız kapsamında elde ettiğimiz önemli kazanımlardan biri olan Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu konuda bizlere destek veren Belediye Başkanı Hasan Çavuş ve ekibine de Sendikamız, Memurlarımız ve Memur aileleri adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, imkânlar doğrultusunda her daim çalışanların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek, sözleşmenin çalışanlar adına hayırlı olmasını temenni etti. Genel Başkanı Levent Uslu ve İl Başkanı Erdal Genç’e teşekkürlerini ileten Çavuş; “Memurlarımızın hakları noktasında en iyisini yapmaya çalıştık. Sahadaki yüzümüz olan çalışanlarımız mutlu olmadan hizmetlerimizi verimli bir şekilde yerine getirmemiz mümkün değil. Şehrimize birlikte hizmet edeceğimiz, daha ileriye taşıyacağımız yerel yönetimler çalışanı mesai arkadaşlarımız için SDS’nin hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İmza töreni hatıra fotoğrafı çekilmesi ile nihayete erdi.

İmza törenine; Genel Başkanı Levent Uslu, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Genel Başkan Yardımcısı Faruk Zihni, Artvin İl Başkanı Erdal Genç ve Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar, Giresun İl Başkanı Müslihiddin Aydın, Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak, Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin, Bayburt İl Başkanı Cavit Türk, Ağrı İl Başkanı Osman Karasu ve Kars İl Başkanı Mithat Beyribey ve Memurlar katıldı. – Gökhan Özçelik