Belediye Başkanı Orhan, yapılacak yeni projeler hakkında bilgi verdi

tarafından
73
Belediye Başkanı Orhan, yapılacak yeni projeler hakkında bilgi verdi
Bu haber 136 kez okundu.

 

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, yapılacak yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Borçka Belediye Başkanı  Ercan Orhan, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ilçenin çehresini güzelleştirmeye devam edeceğiz.

Meydan projesi kapsamında yapılan kaldırım genişletme ve güzelleştirme çalışmaları ile kent meydanı yeni görüntüsüne kavuştu.

Borçka’da yaşanan otopark sorunu ve binaların dış cephelerini düzenleme çalışmalarının ikinci dönemde yapılacak projeler arasında olduğunu söyledi.

Ercan Orhan “bir şehrin alt yapısını bitirmeden diğer çalışmalara geçemiyoruz” diyerek çalışmaların sırasıyla planlanıp uygulanacağını aktardı. Orhan “Alt yapının bitmesi ile beraber meydanı Borçka’ya yakışır bir şekilde getirerek hizmete sunduk. Meydanlar bütün ülkelerde bütün yerleşim birimlerinde çok önemli yerleri vardır. Meydan düzenlenirken araç trafiğinden kurtulmak ve vatandaşların yaya olarak rahatlıkla yürüyebilmesini sağlamak amacındaydık ve bunu da gerçekleştirerek modern bir hale getirdik”

“Borçka’nın birçok sorunu olduğu gibi otopark sorunu var. Hepsini bir arada yapmak tabi ki mümkün değil. Planlamalar doğrultusunda inşallah en kısa sürede otoparkımızı yapıp Borçka’yı trafik açısından rahata ve huzura kavuşturmak için çaba sarf edeceğiz. Otopark projesi bizim için önemli ama Türkiye’nin her yerinde aynı sorun yaşanıyor. Tabi her yerde sorun yaşanıyor diye Borçka’da da yaşanmasına gerek yok. Sadece her şey sırası ile olması gerekiyor. Bir şehrin alt yapısını bitirmeden diğer işlere giremiyorsunuz. Çünkü bir şehrin şehir olması biraz da alt yapısına bağlı. Meydanlardaki binaların güzelleştirilmesi ile ilgilide projemizde hazır inşallah ikinci dönemde o işlerimizi de yapıp güzel hizmet etmiş olacağız” dedi. – Zeynep Küçük