Belediye Başkanı Orhan, “daha güzel ve yaşanabilir ilçe için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz”

tarafından
182
Belediye Başkanı Orhan, “daha güzel ve yaşanabilir ilçe için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz”
Bu haber 363 kez okundu.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, “daha güzel ve yaşanabilir ilçe için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz” “dedi.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, ilçede yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Orhan, “Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra içme suyu ve ilçenin doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak adına faaliyet sürdürdüklerini kaydeden Orhan, açıklamasında, “Borçka’mızın Merkez Mahallesinde, Aydınlar Mevkii, hızla ilerleyen yol betonlama çalışmalarıyla adeta yeniden doğuyor. Deneyimli ekiplerimizle, Borçka’nın yollarını daha güvenli ve konforlu hale getiriyoruz. Bu çalışmaların birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor ve böylece güzel Borçka’mızın sakinleri, daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilecek.

Meydan çalışmaları da buna paralel olarak ilerliyor. Kalbimizin attığı yer, meydanımız, içerisinde yaşadığımız topluluğun enerjisi ve yaşamının merkezi olacak şekilde yeniden şekillendiriliyor.

Bir diğer heyecan verici proje de asma köprü çalışması. Bu, yalnızca ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda Borçka’nın eşsiz doğal güzelliklerini daha da öne çıkaracak.

Küçük sakinlerimizi unutmadık! Yeni kreş yapımıyla birlikte, çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine büyük önem veriyoruz. Onlar için en iyi ortamı yaratma hedefimizde kararlıyız.

Kameni mevkii paket arıtma tesisi ile Borçka’mızın kaliteli, temiz, musluktan içilebilir suya erişimini ilelebet çözüyoruz. Su kesintisi artık Borçka için tarih olacak.

Ve son olarak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor. Bu, Borçka’nın gelecekteki büyümesini ve gelişmesini destekleyecek.

Tüm bu projeler, Borçka’da kardeşçe yaşamayı sürdürmek için hızla ilerliyor. Birkaç ay içinde tamamlanacak olan bu çalışmalarla, daha güzel bir Borçka’da yaşamaya devam edeceğiz.

Borçka Belediyesi olarak, halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitemizi artırmak için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” dedi. – Fatma Küçük Atasert