Başkan Gülsuyu, “AK Parti Belediyesi olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz”

tarafından
75
Başkan Gülsuyu, “AK Parti Belediyesi olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz”
Bu haber 109 kez okundu.

 

AK Parti Murgul İlçe Başkanlığına atanan Recep Levent Gülsuyu, “AK Parti Belediyesi olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Murgul İlçe Başkanlığına atanan ve yaklaşık 22 yıldır AK Parti’nin bünyesinde olan Recep Levent Gülsuyu, seçim öncesi basın mensuplarına değerlendirmesinde, “AK Parti Kurucular Kurulu üyesiyim. 2001-2011 yılları arasında 10 yıl aktif yöneticilik yaptım. 2011’den sonra iş münasebeti ile Hopa’da ikamet ettim. Şimdi ise Genel Merkezimizin tevazusu ile ilçeme atanarak ilçe başkanı tayin edildim” dedi.

Ataması gerçekleştikten sonra yönetim kurulunu oluşturduğunu kaydeden Gülsuyu, Yönetim Kurulu hakkında, “Çok başarılı yeni isimlerle Kurucular Kurulundan aldığımız arkadaşlar ile partiye gönül vermiş, eskisiyle yenisiyle karma bir yönetim oluşturduk.” diye konuştu.

Belediye başkanlık aday adayları süreci için Genel Merkez ile istişare halinde olduklarını aktaran Gülsuyu, “Adayımız belli değil. Genel Merkezimizin bize sunacağı adayı bekliyoruz. Akabinde belediye seçim çalışmalarına çalışacağız ve kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi nasıl bir strateji belirlediklerini anlatan Gülsuyu, “AK Parti belediyeciliğinin stratejisi belli” diyerek başarı endeksli bir strateji belirlediklerini aktardı. Geçmiş dönemdeki 10 yıl içerisinde Murgul’un çevresini değiştiren, Cumhur ittifakının ortak başkanı Hasan Çavuş yönetiminde AK Parti belediyeciliğinin olduğunu ifade eden Gülsuyu, “AK Parti iktidarının Murgul’a kattıklarını tartışmaya gerek yok. Murgul’un şehir yapısı, alt yapısı, üst yapısı, imarı, meydanı, dere ıslahı hepsi yenilenmiş durumda. Dolayısıyla biz yine AK Parti belediyesi olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Belediye yönetimini tekrar kazanmaları durumunda projelerinin hazır olduğunu belirten Gülsuyu, seçmen sayılarının 2600 olduğunu aktardı. – Zeynep Küçük