Artvinspor Kadın Voleybol Takımı Transferlerine Devam Ediyor

tarafından
284
Artvinspor Kadın Voleybol Takımı Transferlerine Devam Ediyor
Bu haber 564 kez okundu.

 

Artvinspor Kadın Voleybol Takımı transferlerine devam ediyor.

Yeni sezonda Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek Artvinspor Kadın Voleybol Takımı, transferlerine devam ediyor.

Artvinspor Kulübü Voleybol Takımı 3 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı. Büşra Öz, Doğa Naz Usta, Ceren Sılacı için düzenlenen imza töreninde Artvinspor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım, Artvin Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende, sözleşmelerin hem kulüp hem de oyuncular için hayırlı olmasını diledi.

Geçen sezon Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Artvinspor Kulübü Voleybol Takımı bu sene Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek.

Artvinspor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım, Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek “Bugün kulübümüz transferlerine üç yeni transferiyle devam ediyor. Üç tane oyuncumuzun birinci lig tecrübesi olan ikinci lig tecrübesi olan iki oyuncumuz artı amatörde oynamış oyuncumuzla beraber sözleşmemizi imzaladık. Hocalarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takviyelerimiz olacak” şeklinde konuştu. – Gökhan Özçelik