Artvin Hentbol İl Karması Türkiye 3. Oldu

tarafından
66
Artvin Hentbol İl Karması Türkiye 3. Oldu
Bu haber 120 kez okundu.

 

Artvin Hentbol İl karması Türkiye üçüncüsü oldu.

Hentbol’da başarı ardı ardına geliyor. Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Amasya’da düzenlenen Mini – Mini Hentbol Türkiye Şampiyonası sona erdi. 2013-2014 doğumlu sporcularla Mini Minikler Türkiye Şampiyonasına Artvin İl Karması Türkiye üçüncüsü oldu.

Hentbol Antrenörü Murat Ülker şampiyona sonrası açıklamalarda bulunarak Artvin’de hentbol deyince gerçekten yıllardır başarı akla geldiğini belirterek  “Artvin hentbolu Türkiye çapında büyük başarılara sahip olmuş bir branştır. 2013-2014 doğumlu çocuklarla Amasya ilinde yapılan Mini – Mini Hentbol Türkiye Şampiyonasında Artvin il karması olarak katılmış olduğumuz müsabakada Türkiye 3’üncüsü oldu kızlarımız. Gerçekten emeklerini, yüreklerini sahaya koydular. Minik elleri ile güzel bir başarı sağladı. Gerçekten onlarla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

En büyük hedefleri kendi yetiştirdikleri sporcularla birlikte Artvin’i en iyi şekilde temsil etmek olduğunu  belirten Ülker, “Bu çocuklarımız gelecekte yıldız takımları olacaklar. Biz yıllar önce 2004-2005 doğumlularla Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü başarıları elde ettik. Şimdi biz bu hedefi Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yetiştirdiğimiz bu çocuklarla beraber Türkiye’de şampiyon olmak istiyoruz. Yapamadığımız bu başarıyı çocuklarla beraber plan ve program çerçevesinde Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Türkiye’de kalıcı imzalara imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu. – Tahsin Atasert