Artvin’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ruhsat Töreni Düzenlendi

tarafından
94
Artvin’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ruhsat Töreni Düzenlendi
Bu haber 184 kez okundu.

 

Artvin’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ruhsat töreni düzenlendi.

Artvin’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir ruhsatını almaya hak kazananlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir ruhsatını almaya hak kazanan genç muhasebeciler için Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşma yapan Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ergül İstanbullu, sertifika alan meslektaşlarını tebrik etti.

İstanbullu, törende yaptığı konuşmada, “Mesleğe yeni adım atan, mesleğe merhaba diyen genç arkadaşlarımızın belgelerini kendilerine sunmak için toplanmış bulunuyoruz. Arkadaşlarımızı öncelikle tebrik ediyoruz. Büyük uğraşlar sonucu elde edilmiş olan ‘Nitelikli Meslek Mensubu Sertifikasını’ mesleki olarak kullanmanın yanı sıra yaşamlarında da iyi bir insan olmak, ülkemiz için memleketimiz için, halkımız için yararlı işler yapmak üzere kullanacaklarını ümit ediyoruz ve diliyoruz. Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle cumhuriyetimiz için nice yüzyıllara diyoruz.” dedi.

Törende Senem Yazıcı, Açelya Aktaş Odabaş, İlyas Öztürk ve Ertan Güven’e Nitelikli Meslek Mensubu Sertifikaları verildi. – 7 MART