Artvin’de AK Parti “Geçmişten Günümüze Teşkilat Buluşması” programı düzenledi

tarafından
45
Artvin’de AK Parti “Geçmişten Günümüze Teşkilat Buluşması” programı düzenledi
Bu haber 85 kez okundu.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin seçim startını vermesiyle “Geçmişten Günümüze Teşkilat Buluşması” programı düzenledi.

Kentteki bir otelin toplantı salonunda AK Parti İl Başkanlığınca organize edilen programa Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, İl Başkanı Fatih Tahtalı, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, önceki dönem milletvekilleri, ilçe başkanları, cumhur ittifakı bileşenleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yemek ikramı sonrası katılımcılara “Geçmişten Bu Güne AK Parti” slayt gösterimi izletildi.

Programda konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, “2019’da ufak bir kaza geçirdik diyelim. Seçimi kaybettiğimizde hatırlarsınız dedim ki hata benim kabul ediyorum. Ama şimdi söylüyorum siz öyle çalışacaksınız ki bu seçimi 2019’unda üzerinde katlayacak şekilde alacaksınız. Sert coğrafya taşlık kayalık, rüzgar sert esti. 2019’da ben taşlara tutunamadım siz de sıkı tutamadınız. Rüzgar aldı götürdü 5 yıl ben size hasret siz de AK Parti belediyeciliğine hasretle yaşadınız, iyi mi oldu? Her şeyin bir telafisi var şimdi telafi zamanı. Ben iletişimde doktora yaptım. İletişim nasıl olur şimdi daha iyi biliyorum. Döndüğümde bizim de eksiklerimiz var. Siz söyleyeceksiniz biz yapacağız ama iş olup bittikten sonra değil şimdi. 5 yıl boyunca kendimizi geliştirdik, ilişkilerimizi geliştirdik. Şimdiler de diyorlar ki Kocatepe Artvin’de oturuyor mu? Bunlar oturmamış Artvin’de yatmış mesela oturmak değil ki. Kocatepe’yi görmek isteyen sağına soluna baksın .” dedi.

Programda konuşan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, “Şimdi tüm mesele Cumhur ittifakının zaafa uğratılmasıdır. Senaryo belli, zaafa uğrayınca diyecekleri işiniz bitti, hodri meydan seçim diyecekler, buna müsaade etmeyelim” dedi.

Gazze’de İsrail’in yaptığı soykırımın devam ettiğini kaydeden Çelik, “İran Pakistan’a füze atıyor, Kızıldeniz dünya ticaretinin merkezinde savaş var. Ukrayna işgal altında. Düzensiz göç insanlığın ciddi bir problemi haline geldi. PKK maşası ciddi bir lojistik ve teknik destek alarak askerlerimizi şehit ediyor. Tüm bunlar bizim merkezini teşkil ettiğimiz coğrafyada yaşanıyor. Türkiye’de bu zor coğrafyada 22 yıldır güvenli bir liman olarak oyunları boza boza yoluna devam ediyor” dedi.

Cumhur ittifakı ile yaşanan bu zorlu süreçte ülkemize yeni faturalar oluşturmaması için çok ciddi bir dayanışma içinde olduklarını kaydeden Çelik, “Öyle şeylere şahit oluyoruz ki insanların yüreği dayanmıyor. Gazze’de çocukların, bebelerin öldürülmesi, 25 bin insanın şehadeti ve insanlığın yok edilmesinin yanında bizim bıyığı terlememiş gençlerimizin şehadeti yüreklerimizi yakıyor. Biz bu toprağı kanla yoğurarak vatan yapmış bir milletiz. Şehitlerimize olan minnettarlığımızı kelimelerle ifade etmek mümkün değil” diye konuştu.

Küresel güçlerin kurduğun oyunun farkında olunması gerektiğini anlatan Çelik, “Senaryo yazılmış uygulayıcılar sahneliyor. Siz bebeklerin yataklarında katledildiğini gördüğünüzde bu bebek İngiliz, Amerikan, İranlı, Türk diye nereli olduğunu sorar mısınız? İnsanlığınızdan utanırsınız, utanan bir dünya var mı yok. Senaryoyu yazanlar insan onurunu sinek kadar kıymetli görmemişlerdir. Yok edin gitsin diyorlar. Böyle bir tablo ile karşı karşıya bu seçimleri yaşıyoruz. Milletimiz Mayıs ayında ilk cevabı verdi. Şimdi tüm mesele Cumhur ittifakının zaafa uğratılmasıdır. Senaryo belli, zaafa uğrayınca diyecekleri işiniz bitti, hodri meydan seçim diyecekler, buna müsaade etmeyelim. Bu seçimde bir zaaf olursa karşımıza çıkartılacak tablo budur. Amaç bu coğrafyadaki olumsuzlukların karşısında durmuş olan bir iradeyi ortadan kaldırıp burasını yol geçen hanına çevirmektir. Bölüp parçalamaktır. Teşkilat mensupları olarak Türkiye üzerinde oyunları düşünerek basit sorunları mesele haline getirmeden nerde görev veriliyorsa oraya koşup gidelim. Memleketin derdiyle, çocuklarımızın, torunlarımızın rahat yaşayacakları bir ülke olma yolundaki sorumluluğumuzu yerine getirelim. Aksi takdirde o senaryoların oyuncağı haline geliriz” diye açıklamalarda bulundu.  – Zeynep Küçük