Artvin Valisi Ünsal’dan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

tarafından
145
Artvin Valisi Ünsal’dan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Bu haber 284 kez okundu.

 

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.

Vali Ünsal yayımladığı mesajda;

Aziz Artvinliler;

Bugün tarihi zaferlerle bezeli milletimizin ve şanlı ordumuzun bağımsızlığımız ve özgürlüğümüzden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıl dönümünü idrak etmenin kıvancını yaşıyoruz.

101 yıl önce bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimiz büyük bir inanç, azim ve kararlılık ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir. Malazgirt’teki ruhla sinesini siper eden şehitlerimize şükran borçluyuz. Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde, 15 Temmuz’da olduğu gibi ecdadımızdan aldığımız ilhamla, birlik ve beraberlik şuuruyla Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.

Büyük Zafer’in 101. yıl dönümündeki gururumuz, Türkiye Cumhuriyetini ikinci yüzyılda yüceltme, yeni nesillere müreffeh bir ülke bırakma azmimizi perçinlemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal ve istikbalimiz için gönlümüzde ebedileşen şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 101. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” diye ifade etti. – Artvin Valiliği