ARTSO’dan KOBİ’lere Destek Projesi

tarafından
43
ARTSO’dan KOBİ’lere Destek Projesi
Bu haber 79 kez okundu.

 

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Yeşil Sanayi Projesi Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası, Prof. Dr. Müh. Vural Erbilgin toplantı salonunda  “Türkiye Yeşil Sanayi Projesi “ kapsamında KOBİ’lerin yeşil dönüşümünü verimli bir şekilde gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacıyla Yeşil Sanayi Destek Program toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, KOSGEB Artvin İl Müdürü Arif Ercan ve KOBİ’ler katıldı.

Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt, Yeşil Dönüşüm yolculuğunda önemli maddi destekler sunan “Türkiye Yeşil Sanayi Projesi” ile ilgili bilgilendirme toplantısının oldukça önemli olduğunu ifade ederek, Dünya Bankası tarafından desteklenen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB ve TÜBİTAK tarafından yürütülen proje ile ilgili olarak KOBİ’lerimiz proje hazırlayarak desteklerden yararlanmalarını işletmelerinin geliştirmelerinde faydalı olacağını belirtti.

Programın Devamında KOSGEB İl Müdürü Arif Ercan, sunum şekilde Artvinli KOBİ’lere, “Sanayi Kobilerinin Güneş enerjisi yatırımlarının desteklenmesi projesi” ve “Sanayide temiz ve döngüsel ekonomi projeleri”  ile ilgili olarak, başvuru koşullarını ve projenin içeriğiyle ilgili bilgiler verdi. – ARTSO