ARTSO Başkanı Kurt’tan Milletvekili Çelik’e teşekkür

tarafından
192
ARTSO Başkanı Kurt’tan Milletvekili Çelik’e teşekkür
Bu haber 372 kez okundu.

 

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’e teşekkür etti.

Artvin Ticaret Borsası, Artvin Livane Küçük Sanayi Sitesi, Gıda Toptancıları Kooperatifi’ne yapılacak olan “Toptancılar Sitesi” için arsa tahsisi tamamladığını açıklayan ARTSO Başkanı Seçkin Kurt, projeleri sonuçlanmasında pay sahibi olan Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’e ve Küçük Sanayi Sitesinde büyük emeği bulunan İsrafil Kışla’ya teşekkür etti.

Kurt yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Artvin’imizin gerek ticari gerekçe istihdam anlamında oldukça önemsediğimiz

Artvin Ticaret Borsası, Artvin Livane Küçük Sanayi Sitesi, Gıda Toptancıları kooperatifine yapılacak olan “Toptancılar sitesi” için arsa tahsisi tamamlandı.

İlimizin gelişmesi ve sorunların çözümü noktasında  geleceğe yönelik referans niteliğinde olan bu hizmetler üyelerimizin, iş dünyası ve Artvin halkı tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

Bu anlamda projelerini yakinen takip eden ve sonuçlanmasında bizzat pay sahibi olan Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin Milletvekili Sayın Faruk Çelik’e, Artvin Livane Küçük Sanayi Sitesinde büyük emeği bulunan Sayın Dr. İsrafil Kışla ve günümüze kadar görev almış kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyelerine ve  sanayi sitesinde ki bütün üye arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye ifade etti. – Zeynep Küçük