Aksa Çoruh Elektrik Artvin Yusufeli Müşteri Hizmet Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

tarafından
237
Aksa Çoruh Elektrik Artvin Yusufeli Müşteri Hizmet Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Açıldı
Bu haber 367 kez okundu.

 

Aksa Çoruh Elektrik müşterilerine sunduğu hizmeti geliştirmeye devam ediyor. Modern ve yenilikçi mimarisiyle dikkat çeken yeni Müşteri Hizmet Merkezi Artvin Yusufeli Çoruh Mahallesi’nde halkın hizmetine açıldı.

Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Trabzon’da yaklaşık 1.2 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, yenilikçi ve modern mimarisi ile dikkat çeken yeni Müşteri Hizmet Merkezi, Artvin Yusufeli Çoruh Mahallesi’nde hizmete açıldı.

2010 yılından bu yana Artvin’de elektrik tedarik hizmeti sunduklarını belirten Artvin İl Müdürü Zeynep Şahinler “Her çalışmamızda müşterilerimize ve abonelerimize sunduğumuz hizmetin niteliğini arttırmaya devam ediyoruz. Bölgedeki altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanında Artvin halkının ihtiyaçlarına yönelik olarak düzenlediğimiz yeni Müşteri Hizmet Merkezimiz ile daha konforlu ve daha kaliteli bir hizmet sunacağız. Bugün Artvin merkez ve ilçeler dahil toplam 8 noktaya ulaşarak müşterilere kaliteli hizmet sunmaya var gücümüzle devam ediyoruz. Artvin halkına nitelikli, kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek adına yaygınlaşma çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Tüm işlemler kolay ve zahmetsizce yapılabilecek

Müşteriler Artvin’deki yeni Müşteri Hizmet Merkezinde elektrik tedariki ile ilgili tüm işlemleri kolay ve zahmetsizce yapabilecek. Artvin yeni Müşteri Hizmet Merkezi, Çoruh Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi, No: 14/D Yusufeli/Merkez/Artvin adresinde hafta içi 08:00- 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor. – 7 MART