AK Parti Artvin ilçelerindeki belediye başkan adaylarını netleştirdi

tarafından
44
AK Parti Artvin ilçelerindeki belediye başkan adaylarını netleştirdi
Bu haber 67 kez okundu.

AK Parti, Artvin’deki ilçe belediye başkan adaylarını netleştirdi.

Kamuoyunda sık sık gündeme gelen “AK Parti adaylarını ne zaman açıklayacak?’ sorusunun yanıtı için AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı’dan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Fatih Tahtalı yaptığı açıklamada, AK Parti’nin Artvin’deki ilçe belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylandığını ifade ederek bu isimlerin kamuoyuyla açıklanacağını söyledi.

“Adaylar netleşti. Genel Başkanımızdan imzadan çıktı”

Önümüzdeki günlerde Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla kentte yapılacak olan program ile AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının tanıtılacağını aktaran Tahtalı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Artvin’in adayları bana ulaşan bilgilere göre karara bağlandı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızdan imzadan çıktı. Bunun ilanı ile ilgili merkezlerde bir Genel Başkan Yardımcısının katılımıyla program yapılarak ilçe başkanlarımızı Genel Başkan Yardımcılarımız tanıtacak. Onun da bir konsepti var. AK Parti kurumsal bir yapıdır, bir disiplin içerisinde yürüyor. Mikrofonu alıp meydanda aday ilan etmiyoruz. Bu hafta sonu olur diye bekliyordum. Bizimle bu konuda iletişime geçerseler bir açıklama olacaktır. Elimize resmi bir şey gelmeden konuşmamız doğru olmaz. Tabi ki ön görülerimiz vardır” diye açıklamalarda bulundu. – Tahsin Atasert