AGC Başkanı Alkan, “Tüm ulusun özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun”

tarafından
144
AGC Başkanı Alkan, “Tüm ulusun özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun”
Bu haber 281 kez okundu.

 

AGC Başkanı Zeki Alkan, “Tüm ulusun özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Alkan yayımladığı mesajda;

Türk ulusunun Zafer Bayramının düşmana karşı verdiği bağımsızlık savaşı ile tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, “Aziz milletimiz ve eşsiz kahramanlarımızın diktikleri şanlı bayrağımız gönderden indirilemeyecektir. Başta Artvin halkı olmak üzere tüm ulusun özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramının gücünü bütün dünyaya göstermiştir” dedi.

Alkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“30 Ağustos Zafer Bayramının Düşmana karşı verdiği bağımsızlık savaşı ile tüm dünyaya örnek olmuş yüce Türk ulusunun, onurlu ve inancın zaferidir. Bizler Atatürk’ün yolunda 30 Ağustosların inancı ile cumhuriyetimizi ilelebet koruyacak ülkemizin birlik ve beraberliğini devam ettirecek güce sahibiz. En zor dönemde bile milli ve manevi değerlerinden taviz vermeyen ve bu amaç uğruna 30 Ağustos zaferinde olduğu gibi kendini feda eden birlik beraberlik ve sınırsız vatan sevgisiyle dolu büyük Türk milleti en kötü emellerin tufanıyla dahi yıkılmaz bir kale ve aşılmaz bir dağ olarak kalacaktır.

30 Ağustos, milletimizin doğulusuyla, batılısıyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle, kadın, erkek, yaşlı, genç demeden, kan ve gözyaşlarıyla yazdığı onurlu ve eşsiz bir destandır. Aziz milletimiz ve eşsiz kahramanlarımızın diktikleri şanlı bayrağımız gönderden indirilemeyecektir. Başta Artvin halkı olmak üzere tüm ulusun özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gücünü” bütün dünyaya göstermiştir. Büyük zaferin bu mutlu yıldönümünde, yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu, meslektaşlarımız adına bir kez daha kutluyor, başta büyük zaferin büyük kumandanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazi ve şehitlerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz” diye ifade etti. – AGC