AÇÜ Genel Sekreteri Ardıç, türküler ile kenti tanıtıyor

tarafından
43
AÇÜ Genel Sekreteri Ardıç, türküler ile kenti tanıtıyor
Bu haber 77 kez okundu.

 

Artvin Çoruh Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Ardıç, kentte gezdiği yerlerde türküler seslendirerek bölgenin tanıtımını yapıyor.

AÇÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Ardıç, hem üniversitede öğrencilere hem de gezdiği yerlerde zaman zaman türküler söyleyerek eğlenceli kişiliğini ortaya koyuyor.

Kentteki turistik bölgelerde seslendirdiği videoları sosyal medya hesaplarından paylaşan Ardıç, bölgenin tanıtımına da katkı sağlıyor.

Cehennem Deresi Kanyonu, Cam Teras, Kafkasör Yaylası, Arsiyan Yaylası Yüzen Adaları, Karagöller ve çeşitli turistik bölgelere geziye giden Ardıç, zaman zaman buralardan videolar yayınlıyor.

Doğanın akustiğini kullanan Ardıç, sadece Artvin’in değil Türkiye’nin tanıtımı için de gittiği yurtdışı gezilerinde seslendirdiği türküler ile kültür elçiliği yapıyor.

Türkü söylemekten keyif aldığını dile getiren Ardıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Zaman zaman gezilere gidiyoruz. Yanımızdaki arkadaşlar da türkü söylememi istiyor. O anki ruh haline göre seslendirdiğimiz türküleri kayıt altına alıp sosyal medyadan arada yayınlıyoruz. Bunu yayınlamaktaki en önemli amacımız da kentin tanıtımını yapmak. Üniversiteler sadece eğitim aşamasında değil sosyal ve kültürel aşamalarda da bulunmalıdır. Ben türkü seslendirirken keyif alıyorum umarım dinleyenler de keyif alır” dedi. – AÇÜ