2. Çğala Festivali Yarın Başlıyor

tarafından
80
2. Çğala Festivali Yarın Başlıyor
Bu haber 124 kez okundu.

2. Çğala Festivali Yarın başlıyor.

Borçka ilçemize bağlı Çğala Vadisi Boğacılar Derneği’nin düzenlediği festivalde çeşitli etkinlikler ile Boğa güreşleri yapılacak.

Borçka Çğala Vadisi Kültür, Sanat, Spor, Turizm ve Boğacılar Derneği tarafından 19-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak olan festival hakkında bilgi verildi.

Türkiye’nin birçok yerinden katılım sağlanacağını belirten  Borçka Çğala Vadisi Kültür, Sanat, Spor, Turizm ve Boğacılar Derneği Başkanı Harun Karabulut, “gerçekleşecek festivale tüm halkın davetli olduğunu, 19 Mayıs da başlayacak festivalde Voleybol maçının ardından Macit Babuç ve Alperen Kelilli’nin konser vereceğini” kaydetti.

Dernek Başkanı Karabulut, “20 Mayıs Cumartesi günü yapılacak festivalde boğa güreşleri ve voleybol maçının ardından Erol Şahin’in konser vermesi ile eğlence dolu dakikaların yaşanacağını” dile getirdi.

Festivalin üç gün süreceğini vurgulayan Harun Karabulut, “2. Geleneksel Çğala ve Civar Köyler Kültür Sanat ve Boğa Güreşleri festivalinin dolu dolu geçeceğini” beyan etti. – Gökhan Özçelik