YRP Vekil Adayları, Sarıgöl’e Çıkarma Yaptılar

tarafından
81
YRP Vekil Adayları, Sarıgöl’e Çıkarma Yaptılar
Bu haber 149 kez okundu.

 

Talip Sücü: İlk Kez Karşınıza Milletvekili Adayı Olarak Geliyorum

Yeniden Refah Partisi Vekil Adayları, Sarıgöl’e Çıkarma Yaptılar

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, Sarıgöl Boğa Güreşleri’ni takip etmek üzere Sarıgöl arenaya geniş bir partili kitlesi ile birlikte adeta çıkarma yaptılar. Festivale ciddi miktarda bağışta bulunan Talip Sücü, bu arenaların daha da güzelleştirilmesi için sadece bugün değil dünde bu güreşlere sahip çıktığını hatırlatarak boğa güreşi camiasına destek olmaya devam edeceğinin sözünü verdi.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, İl Başkanı Göksen Sönmez, Merkez ilçe Başkanı Süleyman Tosun, Yusufeli ilçe Başkanı Cemil Aşçı, il kadın kolları başkanı Yasemin Bülbül ve il yönetim kurulu ile birlikte Sarıgöl Boğa Güreşleri arenasına geldiler. Arenaya gelen Yeniden Refah Partililer seyirciler tarafından alkışlarla karşılandılar. Alkış ve sevgi gösterilerine alkışlarla cevap veren Talip Sücü ve Muzaffer Zor ile diğer Yeniden Refah Partililer, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra protokol tribününde yerlerini alarak bir süre boğa güreşlerini takip ettiler. Ardından festival komitesi tarafından Yeniden Refah Partisi Milletvekili 1.sıra adayı Talip Sücü bir konuşma yaptı.

Ben Bu Arenaların Yabancısı Değilim, Yıllarca Bu Arenalara Ağalık Yaptım

Bu arenalara yabancı bir isim olmadığını, yıllarca bu arenalarda sırf boğa güreşlerinin daha kaliteli yapılması, arenalarda seyircilerin daha güzel ortamlarda güreşleri takip edebilmelerinin sağlanması için yıllarca bu tür organizasyonlarda festival ağalığı yaptığını ifade eden Talip Sücü konuşmasında;  “Bayrağına bağlılığıyla dünyaya nam salmış tüm Artvinlileri saygıyla selamlıyorum. Bu sahalara biz çok alışığız. Yıllarca bu sahalarda ağalık yaptık. Amacımız bu sahaların ağası olmak değildi. Amacımız bu sahalar daha güzel olsun, sizler daha güzel yerlerde oturun, daha güzel festivaller olsun diyeydi. Bugün de karşınıza ilk kez bir milletvekili adayı olarak çıktım. Ben bugün değil her zaman yanınızaydım. Her zamanda yanınızda olmaya devam edeceğim. Bu organizasyonu yapan Başkan Mevlüt Akıcı ve komitesine teşekkür ediyorum. İnşallah 15 Mayıs’ta daha güzel bir Türkiye’ye ve Artvin’e uyanma ümidiyle hepinize teşekkür ediyorum. Bu sahanın üzerinin kapatılması için de 50 Bin TL bağışta bulunmak istiyorum. Tekrar hepinize teşekkürlerimi sunuyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmasını tamamladıktan sonra seyirciler tarafından bolca alkışlanan Talip Sücü, seyircilere el sallayarak teşekkür etti.

Bir süre güreşleri izleyen Talip Sücü ve Muzaffer Zor ile diğer partililer, arenayı da gezerek vatandaşlarla görüştüler. Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları ve diğer partililer, Sarıgöl ve civar köylerde seçim çalışmalarında bulunmak üzere arenadan ayrıldılar. – Gökhan Özçelik