YRP Artvin Milletvekili Sücü, “Ülkenin refahı için çalmadık kapı, gitmedik ev bırakmayacağız”

tarafından
66
YRP Artvin Milletvekili Sücü, “Ülkenin refahı için çalmadık kapı, gitmedik ev bırakmayacağız”
Bu haber 126 kez okundu.

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili Adayı Talip Sücü seçim çalışmaları kapsamında uzak yakın az çok demeden ilimizin her kesiminden vatandaşa ulaşmak için kapı kapı dolaşıyor.

Yeniden Refah Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Muzaffer Zor,  İl Başkanı Göksen Sönmez, Borçka İlçe Başkanı Malik Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Tosun İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bülbül  Ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Borçka ilçemiz Arkaköy, Alaca, Kaynarca ve Balcı köylerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyarette çalmadık kapı bırakmayan Yeniden Refah Partisi heyeti, vizyonunu köylerimizde yaşayan halkımıza aktararak vatandaştan desteğini istedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili Adayı Sücü “Yapılacak hizmetlerin, yatırımların, yarım kalanların, eksik olanların tamamlanması ve daha fazlası için bizler hizmete adımız gibi  talip olduk. Bu kardeşinizi her gün görebildiğiniz gibi, Allah nasip eder desteklerinizle milletvekili olduğumuzda da istediğiniz an görebileceksiniz, sorunlarınızı ve taleplerinizi iletebileceksiniz. Çünkü ben buradayım buranın sorunları Ankara’ya taşımak ve çözümleri üretebilmek adına sizin meclisteki temsilciniz olacağım. Oradaki işlerimiz bitince yine Artvin’de olacağım ve Artvin’in kaderini biz burada yaşayan Artvinliler, Artvin’de ikamet edenler olarak her anıyla birlikte yaşayacağız” dedi. – Fatma Küçük Atasert