Valimiz Sayın Cengiz ÜNSAL, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, İl Müdürleri ve Birim Amirleri İle Toplantı Yaptı

tarafından
144
Valimiz Sayın Cengiz ÜNSAL, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, İl Müdürleri ve Birim Amirleri İle Toplantı Yaptı
Bu haber 281 kez okundu.

 

Valiliğimiz Çoruh Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda, göreve başlamasının ardından kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile ilk toplantısını yapan Valimiz Sayın Cengiz ÜNSAL; yönetim anlayışı ve birlikte çalışacakları süre içerisinde idare olarak izleyecekleri çalışma prensipleri ve yöneticilerden beklentileri ile ilgili bazı hususları kendileriyle paylaştı.

Kurum yöneticilerine bazı hususlarda talimatlarını aktaran Valimiz Sayın Cengiz ÜNSAL, öncelikle kurumlar arasında uyum ve koordinasyonu sağlayarak, iş birliği içerisinde daha hızlı, daha verimli çalışma ortamını oluşturarak, hesap verebilir, şeffaf, vatandaş memnuniyetini esas alan, ulaşılabilir bir yönetim anlayışıyla, yeni projeler, fikirler geliştirerek daha fazla nasıl hizmet üretebiliriz bunun arayışında olacaklarını söyledi.

Tüm yönetici arkadaşlardan değindiği hususlarda gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyen Valimiz, Devletin vakar ve ciddiyetini yansıtan bir çalışma prensibini hep birlikte uygulayacaklarını ifade etti.

Özellikle yatırımcı kurum müdürlerinden, devam eden yatırımlarını yakından takip etmelerini isteyen Vali Ünsal, yapılması planlanan yeni yatırım projelerinin ise hızlı bir şekilde hazırlanarak gerekli takibin bizzat kendileri tarafından yapılmasını istedi. – AVBM