Valimiz Sayın Cengiz ÜNSAL, İl Genel Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı’na katıldı

tarafından
133
Valimiz Sayın Cengiz ÜNSAL, İl Genel Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı’na katıldı
Bu haber 264 kez okundu.

İl Genel Meclisi 2023 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Valimiz Sayın Cengiz Ünsal’ın katılımıyla, İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Meclis üyeleri ile bir araya gelen Sayın Valimiz, Artvin’e birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceklerini söyledi.

Artvin İl Özel İdaresinin birlik ve beraberlik içerisinde, halkın ihtiyaçlarını dikkate alarak önemli hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceğini belirten Sayın Valimiz, “Halkımızın isteklerini göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz, ancak kamu yararını gözetmek de idarenin önemli bir görevidir. Yatırımlarımızı gerçekleştirirken öncelikleri ve ihtiyaçları dikkate almamız gerekmektedir. Şeffaflık ilkesine uygun şekilde hareket etmek ve halka doğru bilgi vermekle sorumluyuz. Kamu kaynaklarını israf etmeden kullanmak önceliğimizdir” dedi.

Kararların birlikte alınacağını ifade eden Sayın Valimiz, farklı düşüncelerin demokrasinin gereği olduğunu vurguladı ve tartışarak, konuşarak ortak noktaya varmanın önemine değindi.

“Artvin’imizin sorunları hepimizin sorunudur ve Artvin ortak paydasında iyi bir uyum ve işbirliği içinde ivedi olarak çözüme kavuşturacağız. Bir problem Artvin’de çözülürse, hepimiz mutlu oluruz” diyen Sayın Valimiz, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“İl Özel İdaresinin bütçesini ve kaynaklarını tamamen halkımızın yararına ve rasyonel bir şekilde kullanacağız. Hukuki hesap verebilirlik ve şeffaflık çerçevesinde bütçemizi kullanacağız. Denetimlerin de İl Özel İdaresi tarafından sağlıklı bir şekilde yapılması gerekmektedir. Birlikte ilimizde güzel işler yapmayı ve memleketimize, hep birlikte en iyi şekilde hizmet etmeyi temenni ediyorum” dedi. – AVBM