Vali Doruk ve Milletvekili Çelik, Borçka’da Toplantı Yaptı

tarafından
188
Vali Doruk ve Milletvekili Çelik, Borçka’da Toplantı Yaptı
Bu haber 373 kez okundu.

Artvin Valisi Yılmaz DORUK, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk ÇELİK, Borçka/Murgul İlçe Merkez ve Köy Muhtarları, STK temsilcileri ve Kurum Amirleri ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Borçka Acarlar Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen programda katılımcıların dile getirdiği sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması konusunda değerlendirmeler yapılarak, takip edilmesi gereken hususlarda planlamalar yapıldı.

Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, toplantı amacının yaşanan sorunlara çözüm bulmak olduğunu belirttiği sunumuyla başlayan toplantıda konuşan Vali Yılmaz Doruk, kendisinin de periyodik olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantılarında görüldüğü üzere, bu tür toplantıların hayli önemli ve yararlı sonuçlar doğurduğuna dikkat çekti.

Borçka’da konuşan AK Partvi Artvin Milletvekili Faruk Çelik “Borçka Kaymakamlığımızca düzenlenen bu toplantı, saygıdeğer muhtarlarımızın, değerli sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerinin, dile getirdikleri sıkıntıların çözümlenmesi, talep ve beklentilerinin karşılanması açısından çok önemli. İnanıyorum ki bu toplantıda dile getirilen sorunlar en kısa sürede çözümlenecektir. Bizler vatandaşa yapılacak deyip geri göndermeyeceğiz yaptık diyeceğiz.

İnşallah Projelerimizi en kısa zamanda kazandıracağız. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğumu belirtiyor, toplantının hayırlara vesile olması temennisiyle tüm katılımcılarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. – Gökhan Özçelik