Trabzonspor Borçka Futbol Okulu 2011 ve 2012 Grupları ile Trabzon’a gitti

tarafından
49
Trabzonspor Borçka Futbol Okulu 2011 ve 2012 Grupları ile Trabzon’a gitti
Bu haber 87 kez okundu.

 

Türkiye Geneli Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası İçin Trabzonspor Borçka Futbol Okulu 2011 ve 2012 Grupları ile Trabzon’a gitti.

Trabzonspor tarafından organize edilen Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvasının 4 gün süreceği ve turnuva boyunca altı maça çıkacakları bildirildi. Turnuvaya farklı şehirlerden toplamda 40 futbol okulu ile Trabzonspor ve Kıbrıs ekibi de yer aldığı aktarıldı.

Turnuvaya ilişkin açıklama yapan Trabzonspor Borçka Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç “2019’da Borçka’da ev sahipliğini yaptığımız turnuvayı artık her yıl Trabzon’da yapılacak şekilde geleneksel hale getirdik. Yine bu yılda minik ayakların büyük futbol şöleni için 40 futbol okulumuz ile Trabzon’dayız. Bu turnuva skorların önem arz etmediği ve tam aksine iyi oyunların oynanmasına çaba gösterilen ve sonucunda ise futbol okullarında var olan yetenekli oyuncuların ortaya çıkması ve keşfedilmesi için yapılan önemli bir organizasyondur. Futbol Okulumuzun kuruluşundan bu yana düzenli olarak her yıl katıldığımız turnuvayı çocuklarımızın gelişimi açısından önemsiyoruz” dedi. – Zeynep Küçük