SP Artvin İl Başkanlığı Borçka’da İftar Sofrası Düzenledi

tarafından
223
SP Artvin İl Başkanlığı Borçka’da İftar Sofrası Düzenledi
Bu haber 440 kez okundu.

??????????????????????????????????????????????????????????

Saadet Partisi Artvin İl Başkanlığı, Borçka İsmet Acar Turizm ve Sosyal Tesislerin de iftar yemeği düzenledi.

SP’nin düzenlediği iftar yemeğine Artvin İl Başkanı Gültekin Soydan, Borçka İlçe Başkanı Servet Şamlı ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan İl Başkanı Gültekin Soydan “Teşkilatımızın yemeğine davete icabet ettiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Soydan daha sonra sohbet arasında “Kutuplaşmadan vazgeçelim, kardeş olalım, en fazla ihtiyacımız olan şey budur, görüşlerimiz ayrı olsa da aynı noktada buluşabilmeliyiz” dedi.

İl Başkanı Soydan daha sonra “Ramazan ayı bereket, arınma ve paylaşma ayıdır. Bu ayda her zamankinden titiz davranmaya, daha titiz şekilde konuşmaya, insanlara, insanlığa mesaj verirken en hassas bir biçimde kelimeleri kullanmaya dikkat etmeliyiz. Bu hepimiz için birinci vazifemizdir. Bütün dostlarımızı ikaz ediyorum, 85 milyonu kardeş biliyorum. Elbette bu kardeşlerin arasında farklı kanaatte olanlar olacak. Ama farklılıklarımıza rağmen kardeşçe yaşamayı becerebilirsek zorlukların üzerinden gelmek zor olmaz. Dertlerimiz çok. Geçim sıkıntısı derttir, karnını doyuramamak çok ciddi bir sıkıntıdır. İşsizlik ayrı bir derttir. Sorunlarımızı ortak akılla çözeceğiz. Biz çözeceğiz. 14 Mayısta önemli bir seçim yaşanacak. İnsanlarımız gidecekler, oylarını kullanacaklar ama bunu bilinçli kullanmak mecburiyetindeler. Sonrasında eyvah dememek için düşünerek oy vermek lazım. Önümüzdeki seçimlerin 85 milyona hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. – Tahsin Atasert