SMA TİP1 ÖLÜMCÜL KAS HASTASI MELİSA YARKA İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

tarafından
72
SMA TİP1 ÖLÜMCÜL KAS HASTASI MELİSA YARKA İÇİN KERMES DÜZENLENDİ
Bu haber 116 kez okundu.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu SMA Hastalarına Umut Oldu

Borçka’nın minik yüreklerinin umut dolu sesleri, bu kez sınıf duvarlarını asıp semaları yankıladı.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, geçtiğimiz günlerde Spinal Muscular Atrophy (SMA) hastaları için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Borçka Belediye binası önündeki park alanında miniklerin düzenlediği bir kermese dönüştü ve her köşesi sevgiyle, yardımseverlikle, umutla dolup taştı.

Etkinlikte, minik öğrencilerin hazırladığı birbirinden renkli el emeği göz nuru ürünler alıcılarını bekledi. Satışa sunulan tüm ürünlerin geliri, SMA hastalarının tedavi süreçlerine destek olmak için ayrıldı.

Kermese, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan da katıldı. Belediye olarak çadır desteği veren Orhan, çocukların bu anlamlı etkinliğine gönülden destek oldu.

SMA hastaları için yardım elini uzatan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bu etkinliği, onlarca hayatı değiştirme gücüne sahip. Tüm Borçka halkı gibi bizler de bu minik yürekleri kutluyoruz. Çünkü onlar, umudun ve yardımlaşmanın ne demek olduğunu tüm dünyaya gösterdi.

Etkinliğin sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ercan Orhan, “Bu güzel ve anlamlı etkinlik için Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun kıymetli öğrencilerine, öğretmenlerine ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Bu tür etkinliklerin artması ve toplumda farkındalığın yayılması umuduyla” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin düzenlediği bu etkinlik, bir kez daha gösterdi ki; küçük yürekler, büyük umutlar yeşertebiliyor. Hem Borçka’ya, hem de tüm Türkiye’ye umut aşılayan bu güzel kermes, yarınlarımızın umut dolu olduğunu bizlere hatırlattı. – Zeynep Küçük