Şehit babası Aydemir, son yolculuğuna uğurlandı

tarafından
631
Şehit babası Aydemir, son yolculuğuna uğurlandı
Bu haber 1.239 kez okundu.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü’ne 2008 yılının Ekim ayında düzenlenen terör saldırısında terhisine 3,5 ay kala şehit olan Piyade Onbaşı Muhammet Aydemir’in 73 yaşında vefat eden babası Davut Aydemir’in cenazesi defnedildi.

Artvin’in Borçka ilçesinde yaşayan ve bir süredir tedavi gördüğü Artvin Devlet Hastanesinde dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Aydemir’in cenazesi, Borçka Merkez Camisi’ne getirildi.

Şehit babası Davut Aydemir’in cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından ilçeye bağlı Kaynarca köyünde aile kabristanlığına  gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde Vali Doruk, Aydemir’in  ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Cenaze törenine, Aydemir’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi  Yılmaz DORUK, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yıldırım SAYGILI, İl Emniyet Müdürü Sinan ERGEN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şentürk AĞIRBAŞ, Borçka Kaymakamı Hakan CONTARLI, Borçka Belediye Başkanı Ercan ORHAN,  siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. – B.A.