OMO Genel Başkanı Türkyılmaz Artvin’de

tarafından
69
OMO Genel Başkanı Türkyılmaz Artvin’de
Bu haber 135 kez okundu.

 

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, mühendisler ile buluşmak üzere Artvin’e geldi.

Artvin’de yapacağı ziyaretler kapsamında ilk olarak Artvin Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Türkyılmaz, daha sonra Artvin’de çalışan Orman Mühendisleri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Nihat Gökyiğit Kongre Merkezinde yapılan Artvin İstişare Toplantısında; mesleğin gelişimi, çalışma şart ve koşullarında yapılan ve yapılması talep edilen düzenlemeler, çalışanların sosyal haklarının iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının sağlanması konusunda bilgilendirme ve istişarelere yer verildi.

Orman Mühendisleri Odası çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Türkyılmaz, katılımcıların sorunlarını dinledi. Talep ve beklentilere yönelik oda yönetiminin hazırladığı projeleri anlattı.

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Türkyılmaz, görüş ve önerileri not alarak bu konuları gündeme getireceğini vurguladı.

Türkyılmaz’ın başarı ve iyi niyet dileklerinde bulunmasının ardından toplantı sona erdi.

Gerçekleşen toplantıya OMO Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz’ın yanı sıra Artvin Orman Bölge Müdürü Mimar Sinan Özkaya, Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Cüneyt Aloğlu, Erzurum Şube Başkanı Tekin Işık, Trabzon Şube Başkanı Faruk Aksu, Artvin Orman Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Orman Mühendisleri, serbest Orman Mühendisleri,  Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencileri katılım sağladı. – Tahsin Atasert