NEVİZADE Cafe, “1 günlük kazancını SMA hastası Deniz Bebeğe bağışlayacak”

tarafından
142
NEVİZADE Cafe, “1 günlük kazancını SMA hastası Deniz Bebeğe bağışlayacak”
Bu haber 277 kez okundu.

 

Artvin’de Nevizade Cafe İşletmesi, 1 günlük kazancını SMA hastası Deniz Bebeğe bağışlayacak.

Artvin’de Nevizade kafe işletmesinin 1 günlük kazancını SMA hastası Deniz’e bağışlayacaklarını, amaçlarının Deniz Günay adına farkındalık oluşturmak olduğunu söyleyen Ahmet Onur Satır, tüm esnafları bu harekete ortak olmaya davet etti.

Artvin’de yaşayan 20 aylık Deniz bebek SMA ile mücadele ediyor. Deniz Günay’ın tek kurtuluş yolu olan ilaca ulaşıp tedavi olabilmesi için az bir süresi kaldığı belirtiliyor. İlaca ulaşabilmek için Artvinlilerden yardım bekleyen Deniz Günay’a kentte kafe işletmeciliği yapan Ahmet Onur Satır’dan destek geldi. Satır kafesinin bir günlük kazancını Deniz Günay’a bağışlayacak.

Farkındalık yaratmak için böyle bir etkinlik başlattıklarını belirten Satır, “ Damlaya damlaya Deniz olacağız. Biz belki de bu ilacın parasını tamamlayamayacağız ama bir hareket başlatabilir miyiz acaba diye esnaf arkadaşlarımızla düşündük. Belki bir farkındalık oluşturabiliriz düşüncesiyle böyle bir yola adım attık. İnşallah başarılı oluruz. Tüm esnaf arkadaşlarıma çağrıda bulunmak istiyorum. Biz böyle bir adım attık sizlerde bir şeyler yaparak SMA hastası Deniz bebeğin elinden tutarsanız belki bir hayat kurtarmış oluruz. Tüm esnaf arkadaşlarımı duyarlı olmaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Deniz bebeğin ailesi de İşletme Sahibi Onur Satır’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. – Fatma Küçük Atasert