Muratlı Hudut Spor Takımı, 5 Kasım’daki İlk Maçına Hazırlıklarını Sürdürüyor

tarafından
50
Muratlı Hudut Spor Takımı, 5 Kasım’daki İlk Maçına Hazırlıklarını Sürdürüyor
Bu haber 89 kez okundu.

 

Borçka ilçesinde bulunan Muratlı Hudut Spor Takımı, 5 Kasım’daki İlk Maçına yaptıkları antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor

1989 yılında resmi olarak kurulan bölgesel amatör Muratlı Hudut Spor Kulübü, 5 Kasım’da Borçka ilçe stadında karşılaşacağı Kemalpaşaspor müsabakası için antrenmanlarını günlük idmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muratlı Hudut Spor Genel Sekreteri ve Futbolcu Sorumlusu Hikmet Öztürk, gerçekleşecek maçlar için bütün takımlara başarılar dileyerek “5 Kasım’da ilk maçımız Kemalpaşaspor ile. Dostluk adına güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Barış içerisinde kura çekildi. Hiçbir zaman Muratlı Hudut Spor kimsenin altında değildir ama üstünde de değildir” dedi.

Öztürk, “Muratlı Hudut Spor olarak eksikleri tamamlamak adına idman gerçekleştirdiklerini, dört gün önce idmanlara başladıklarını, yeni bir hoca ile anlaşma yaptık. Çok daha süratli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Borçka ilçe stadında her akşam saat 19.00-21.00 saatleri arasında antrenmanlarımız var. Eksiklerimizi yavaş yavaş telafi edeceğiz” dedi.

Öztürk konuşmasının devamında, “Muratlı Hudut Spor olarak parasal değil gönülden oynamaya çalışıyoruz. Muratlı Hudut Sporun kuruluşumuz 1989’da resmi kurulumu oldu, kurucularından bir tanesiyim bende. Bizim sürekli olarak Artvinspora dahil verdiğimiz futbolcularımız vardır. Muratlı Spor eski adı ile hep futbolcu üretiriz. Her alanda iki takımımız vardı. Voleybolda il birinciliklerimiz var, futbolda kaymakamlık turnuvalarına katılırdık kulüpten önce iki birinciliğimiz var. Başarıdan başarıya koşan bir takımdır. Hedefsiz hiçbir sezonu geçirmedik. Muratlı Hudut Spor Türkiye’nin tek köy takımıdır. Bu anlamda gönülden özveri ile parasal değil içinden gelen futbolcular ile oynamaya çalışıyoruz. Orta sıraları düşünüyoruz. Muratlı Hudut Spor olarak Hopaspor alt yapısına oyuncu kazandırdıklarını, iki oyuncunun gözetim altında olduğunu belirterek Arhavi Spor ve Hopaspor’a transfer edeceklerini” beyan etti.

Öztürk son olarak, “Spor Kulübüne iş adamlarının destek verdiğini, köyümüzün ileri gelen iş adamları vardır. Tabi ki onlardan bazı desteklerimiz oluyor. Köyümüzün çay fındık geliri vardır karınca kararınca sürekli olmasa da dahi destekler oluyor. Kendi hamurumuzda kendimiz kavruluyoruz. Taraftar her sporun kan taşıyan damarıdır. Kesinlikle tarafsız bir takım düşünülemez. Muratlı Hudut Spor’un belli başlı bir taraftarı vardır. Borçka’da ve Artvin’de çok sevilen bir takımız, bütün takımlar ile kardeşiz” diye beyanda bulundu.

Muratlı Hudut Spor oyuncularından Kazımcan Çakır, “hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu, ellerinden gelen bütün çabayı göstereceklerini, bu sezon Borçka’da tek takımız, takım olarak da çok iddialıyız. Takımımızı daha çok güçlendirip şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Birkaç eksiğimiz var onları tamamlayacağız. Hiç aksatmadan idmanlara devamlı geliyoruz. Elimizden geleni yapacağız” diye ifade etti. – Gökhan Özçelik