Milletvekili Çelik, “AK Parti 22 yıllık bir parti değildir”

tarafından
151
Milletvekili Çelik, “AK Parti 22 yıllık bir parti değildir”
Bu haber 290 kez okundu.

 

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, geçtiğimiz günlerde 22. Yaşını kutlayan AK Parti’nin 22 yıllık bir parti olmadığını ifade ederek 22 yılla sınırlanmaması gerektiğini vurguladı.

14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi geçtiğimiz günlerde 22. yaşını kutladı.  Milletvekili Faruk Çelik, toplantıda yaptığı konuşmasında; 22 yılı geride bırakan AK Parti’nin nice 22 yıllara ulaşması ve kendilerinden sonra gelecek olan nesiller tarafından da bu istikamette hizmetlerine devam etmelerinin temennisinde bulundu.

Çelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “22 yılı geride bırakan bir parti olarak, 22 yılı kutlarken henüz kelimesi hepimizin dikkatini çekmiştir. Henüz 22 yaşında. İnşallah nice 22 yıllarla bizden sonra gelen nesiller bu istikamette hizmetine devam edenlerdir. Temennisinde bulunuyorum.”

Milletvekili Çelik, “AK Parti 22 yıllık bir parti değildir. AK Parti kökü mazide olan bir partidir. AK Parti derinliklerde tarihin derinliklerinde yaşanmış olan bir partidir. Bugün o tarihi derinliklerden Selçuklulardan, Osmanlılardan gelen o ruhun görülmüş bir şeklidir AK Parti. Yoksa 22 yılla sınırlarsanız çok yanlış yaparsınız. Çok emek, çok katkı, çok alın teri var. Bunun kıymetini bilin diye bunları söylüyorum. Ne ismi unutulmuş kahramanlar var. Günümüz içinde geçerli bu. AK Parti kadroları içinde de ismi bilinmeyen çok büyük kahramanlar var. Onların sayesinde Türkiye’de bu anti demokratik uygulamaları o barajları o engelleri ortadan kaldıran kadrolar. O gerçekten güzel insanların gayretle çalışma neticesinde oluşan bir tablo o yüzden onlara müteşekkiriz. Ben de vefat edenleri rahmetle anıyorum. Çok arkadaşımız kuruluşta aynı masayı paylaştığımız parti kurarken aynı salonları paylaştığımız çok arkadaşımızı yolcu ettik. Allah hepsinden razı olsun” diye ifade etti. – Tahsin Atasert