MHP’den “Birlik ve Beraberlik Yemeği”

tarafından
51
MHP’den “Birlik ve Beraberlik Yemeği”
Bu haber 94 kez okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Borçka İlçe Başkanlığı “Birlik ve Beraberlik Yemeği” düzenledi.

Borçka ilçesinde yaklaşan yerel seçimleri öncesi MHP Borçka İlçe Başkanlığına seçilen Erdal Osmanoğlu ve teşkilatlarınca düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Yemeği” yoğun ilgi gördü.

Aksu Mahallesinde bulunan Sönmez Düğün salonunda verilen yemeğe, teşkilatta gelip geçmiş siyasileri ile ilçe başkanı Osmanoğlu ve teşkilat başkanları ile partililerin iştirak ettiği yemekte, ‘girilen seçim sürecinin çok iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ederek, “Yine bir seçim arifesindeyiz, Çocuklarımıza ve kendi geleceğimize yaşanılabilir bir şehir bırakmanın yöntemi, yolu, aldığımız oyu ne kadar çok arttırırsak, ne kadar çok çalışırsak buna bağlı. Gerçekten gücümüz oyumuzla ölçülü değer kazanacak, bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ne inanan ülkü erleri olarak gündüz yorulmadan, gece uyumadan biraz daha fazla duyarlı olacağız, biraz daha fazla gayretli olacağız, ben buradaki arkadaşlarımın birçoğuyla yıllardır omuz omuza siyaset yapıyorum. Sizlerle siyaset yapmaktan hep onur ver gurur duydum” ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Artvin il başkanı Serdar Kılınç, “Artvin’de Allah’a şükür bütün arkadaşlarımızla bugüne kadar hep iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bundan sonra da inşallah el birliğiyle çalışacağız” Mersin için değil tüm Çukurova için, Türkiye için çok büyük önem arz eden bir yerleşim birimi. Artvin MHP’nin güneyde bayraktarlığını yapmış, MHP’yi bu bölgede doruğa tırmandırmış, burada oluşan sinerji ile MHP’nin bölgede etkili duruma gelmesine yol açmış bir kenttir, üzerimize düşeni Allah hepimize kolaylıklar versin, şimdide 50 artı 1 tartışmasına girildi, bu vatan millet davasında bizleri muzaffer kılsın” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından teşkilat başkanları sıcak bir atmosferde bugüne kadar görev almış kişilere birer plaketle onure edildi. Plaket verilenler arasında 3 dönem İlçede Belediye Başkanlığını yapan Oral Küçük, anons edilmesi ile alkışlar arasında plaket taktım edildi, bir meşalelinin yakılmasına da ışık tuttu. – Zeynep Küçük