MHP Borçka İlçe Teşkilatı “ilçeye konut tahsisi” konusunda basın açıklamasında bulundu

tarafından
73
MHP Borçka İlçe Teşkilatı “ilçeye konut tahsisi” konusunda basın açıklamasında bulundu
Bu haber 134 kez okundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Borçka İlçe Teşkilatı tarafından “ilçeye konut tahsisi” konusunda basın açıklamasında bulundu.

MHP Borçka İlçe Teşkilatı tarafından yapılan basın açıklamasında; “Devletimizin dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik hayata geçirdiği sosyal konut projesi kapsamında, Artvin genelinde birçok ilçeye konut tahsis edilmesine rağmen Borçka ve Hopa ilçelerinin bu proje dışında bırakılması bizleri derinden üzmüştür.

Borçka, her dönemde devletine sadakatiyle, milletine bağlılığıyla, ülkesine olan sevgisiyle bilinen bir ilçemizdir.

Buna rağmen ilçemizin bu önemli projede görmezden gelinmesi adalet ve hakkaniyet duygusunu zedelemiştir.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi Borçka İlçe Teşkilatı olarak, Borçka halkının bu ülkede ikinci plana atılmasını asla kabul etmiyoruz.

Devletin yatırımlarında ve desteklerinde her ilçeye eşit davranılması gerektiğini hatırlatıyor, bu yanlıştan bir an evvel dönülmesini talep ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” diye açıklamalarda bulundu. – Gökhan Özçelik