KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

tarafından
157
KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI
Bu haber 308 kez okundu.

 

Borçka Kaymakamlığı ve Borçka İlçe Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen, Kurum- Kuruluşlar ve Muhtarlıklar Arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Final Müsabakaları ile tamamlandı.

Toplam 16 takımın katılımıyla, 12 Temmuz – 7 Ağustos 2023 tarihleri arasında Borçka İlçe Spor Salonumuzda oynanan müsabakalar sonucunda, Efeler Voleybol Takımı Borçka Belediyesi Voleybol Takımını 3 – 0 mağlup ederek Şampiyon oldu.

Voleybol Turnuvasında üçüncülük maçı için karşı karşıya gelen Akpınar Köyü ve Demirciler Köyü karşılaşmasında Demirciler Köyü kazanarak üçüncülüğü elde etti.

Üçüncülük maçının ardından çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçında karşı karşıya gelen Borçka Belediyesi ve Efeler Köyü’nde ise Efeler Köyü kazanarak birinci oldu. Borçka Belediyesi ikinci oldu.

Düzenlenen ödül töreninde Borçka Kaymakamımız Sayın Hakan Contarlı, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Kaymakamımız ayrıca Turnuvanın Şampiyon Takımı Efeler’e kurbanlık koç hediye ettiler.

Voleybol Turnuvasına Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çakır, AK Parti Encümeni Erol Ataman ve kurum amirleri katılım gösterdi. – Fatma Küçük Atasert