İYİ Parti Vekil Adayları 1 Günde 2 İlçe 3 Köy ve 1 Ev Toplantısı Yaptı

tarafından
269
İYİ Parti Vekil Adayları 1 Günde 2 İlçe 3 Köy ve 1 Ev Toplantısı Yaptı
Bu haber 385 kez okundu.

Hamza Gezmiş, Yoğun Programını Sürdürüyor

İYİ Parti seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında bir günde iki ilçe 3 köy ve 1 ev toplantısı yapan Hamza Gezmiş, seçmenle yüz yüze görüşerek bir oy kendine bir oy ise Kemal Kılıçdaroğlu’na isteyerek destek arayışlarını sürdürüyor.

İYİ Parti seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir program gerçekleştirdi. İlk olarak Veliköy’e giden İYİ Parti’nin seçim gezisinde Milletvekili adayları Hamza Gezmiş, Hüseyin Işık, İl Başkanı Yusuf Sağlam ve diğer partililer katıldılar. Veliköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek destek talebinde bulunan Hamza Gezmiş ve Hüseyin Işık’a yoğun ilgi oluştu. Seçmenin dualarını ve desteklerini talep eden İYİ Parti adayları daha sonra Pınarlı Köyü’ne giderek burada da Pınarlı Köyü sakinleri ile görüşerek onların elini sıkıp dualarını talep ettiler.

Şavşat İlçesinde Esnaf Gezisi Düzenlendi

Köy programlarını tamamladıktan sonra Şavşat ilçesine gelen İYİ Parti Milletvekili adayları Hamza Gezmiş ve Hüseyin Işık burada tek tek esnafları ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Esnaf tarafından sıcak karşılanan vekil adayları, tespit ettikleri sorunları not alarak esnaf ziyaretlerini tamamladılar. Yoğun esnaf programını tamamlayarak Borçka Demirciler Köyü’ne geçerek burada köy toplantısı gerçekleştiren Hamza Gezmiş ve Hüseyin Işık, yoğun günü Hopa’daki ev ziyareti ile sonlandırdı.

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, gittikleri her seçim bölgesinde vatandaşın yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek bu teveccühe 14 Mayıs’tan sonra hizmet olarak karşılık vereceklerini belirtti. – Gökhan Özçelik