İYİ Parti Milletvekili Adayı Hamza Gezmiş, Yoğun Bayramlaşma Programında Moral Depoladı

tarafından
220
İYİ Parti Milletvekili Adayı Hamza Gezmiş, Yoğun Bayramlaşma Programında Moral Depoladı
Bu haber 432 kez okundu.

İYİ Parti Artvin Milletvekili Adayı Hamza Gezmiş Bayramın birinci ve ikinci günü memleketi Borçka’nın köylerini ziyaretle geçirdi. Gittiği her köyde yoğun ilgi gören Hamza Gezmiş, gördüğü ilgi karşısında moral depolarken, 14 Mayıs için hem Millet ittifakına hem de kendisine destek talebinde bulundu. Gezmiş ziyaretleri sırasında vatandaşlarla birebir bayramlaşırken, 14 Mayıs seçimlerinde artık değişim zamanı olduğu, artık Hamza Gezmiş ve İYİ Parti’nin zamanının geldiğinin altını çizerek vatandaşlardan destek talebinde bulundu.

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, 14 Mayıs öncesinde çalışmalarını daha da hızlandırdı. Beraberindeki İYİ Partili isimlerle birlikte seçim çalışmalarını bayramlaşma ile birleştiren İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, seçim çalışmaları kapsamında bayramın 1.ve 2. Günü kendi memleketi Borçka ilçesinin köylerine giderek hemşerileri ile bayramlaştı. Gezmiş, Borçka ilçesinin Güreşen, Güneşli, Güzelyurt, Çaylı, Şerefiye, Kaynarca, Balcı, Alaca köylerinde vatandaşlarla bayramlaşırken Gezmiş, hemşerilerinin yoğun ilgisinden dolayı moral depoladı.

Gezmiş’e İlçesinden “Seni Vekil Yapacağız” Sözü

Bayramlaşma ziyaretleri kapsamında gittiği her bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, samimi ve mütevazi yapısıyla da vatandaştan olumlu tepki alıyor. Gittiği her bölgede vatandaşla birebir samimi iletişim kuran Gezmiş, vatandaşlar tarafından da sıcak ve samimi karşılık görüyor. Bayramlaşma ziyaretleri kapsamında kendi ilçesi Borçka’ya giderek Güreşen, Güneşli, Güzelyurt, Çaylı, Şerefiye, Kaynarca, Balcı, Alaca köylerine giderek burada vatandaşlarla bir araya gelen ve samimi sohbetlerde bulunan Hamza Gezmiş’e hemşerileri hep bir ağızdan aynı cümleyi kurarken, bu cümle ise “Sen bizim çocuğumuzsun seni vekil yaparak meclise göndereceğiz” cümlesi olurken, Gezmiş’in zaman zaman duyduğu bu cümleler karşısında duygulandığı gözlendi.

Duyduğu bu cümleler karşılığında milletvekili olduğu andan itibaren Borçka’nın bir evladı olduğunu asla unutmayacağının sözünü veren Hamza Gezmiş, sadece ilçesi Borçka’nın değil Artvin halkının tamamının mecliste ulaşabildiği, sorunlarının çözümü için çaba gösteren, tüm gücünü Artvin ve Artvin halkının sorunlarını çözme harcayan ve tüm Artvinlilerin gurur duyacağı bir vekil olacağını ifade ederek vatandaşlara teşekkür ediyor. – Zeynep Küçük