İYİ Parti Artvin Milletvekili Adayı Gezmiş, İstanbul’dan ve Artvin’de İş Dünyasını Ziyaret Etti

tarafından
64
İYİ Parti Artvin Milletvekili Adayı Gezmiş, İstanbul’dan ve Artvin’de İş Dünyasını Ziyaret Etti
Bu haber 102 kez okundu.

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, Seçim Çalışmalarına Hız Kattı

Gezmiş, İstanbul’dan ve Artvin’de İş Dünyasını Ziyaret Etti

İYİ Parti Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, yoğun seçim çalışmaları kapsamında bir günde önce İstanbul’da, ardından da Artvin Merkez’de iş dünyasına ziyaretler gerçekleştirirken, ziyaretlerde Artvin ekonomisini canlandırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, Artvin’de ilk milletvekili aday adaylığını açıklayan isim olduğunu hatırlatırken, 2 yılı aşkın bir süredir Artvin’i karış karış gezdiğini ve Artvin’de ekonomik anlamda yaşanan daralmayı aşacak çözüm önerileri ile milletvekilliğe hazır olduğunu söyledi.

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı İstanbul’daki İş Dünyası’nın Artvinli İsimlerini Ziyaret Etti

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, seçim çalışmaları kapsamında büyük bir efor göstererek 24 saat içerisinde hem İstanbul hem de Artvin’in iş dünyasının önemli temsilcileri ile bir araya geldi. Gezmiş, öncelikle İstanbul’a giderek burada Artvin’in gurur isimlerinden iş insanı İsmet Acar’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İş insanı İsmet Acar, Hamza Gezmiş’e seçimlerde başarı dileklerini iletirken, Gezmiş’te seçildiği zaman mutlaka Artvin’in önemli değerleriyle sürekli bir iletişim halinde olacağını ve onların görüş ve önerilerinden faydalanacağını hatırlatarak kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Artvin Milletvekili adayı Gezmiş, daha sonra aynı zamanda İsmet Acar’ın da oğlu olan ve son dönemlerde çalışmaları ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Erdinç Acar ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde de bulundu.

Hamza Gezmiş’in son ziyaret ismi ise İstanbul’da Hemşinliler Vakfı Başkanı Necmettin Aydın oldu. Artvin’in önemli değerlerinden Necmettin Aydın ile de Artvin’in ekonomisi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Aydın’da Gezmiş’e başarı temennisinde bulundu. Gezmiş bu görüşmede de 14 Mayıs’tan sonra Necmettin Aydın gibi önemli değerlerle görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceklerini yineledi.

İYİ Parti Milletvekili Adayları ARTSO’yu Ziyaret Ettiler

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayları Hamza Gezmiş ve Hüseyin Işık, beraberlerinde İl Başkanı Yusuf Sağlam, Merkez İlçe Başkanı Murat Bilir, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Özkan ve diğer İYİ Partililer ile birlikte Artvin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. İYİ Parti heyetini Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ile diğer meclis üyeleri karşıladılar.

Artvin’de ticaret ve sanayinin gelişiminin konu edindiği görüşmede Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, 14 Mayıs seçimlerinde ülkemiz ve ilimiz için en hayırlı sonucun ortaya çıkması dileğiyle seçimlerde adaylara başarı temennisinde bulundu.

İYİ Parti Milletvekili adayları Hamza Gezmiş ve Hüseyin Işık, güzel bir karşılıklı görüş alışverişi olduğunu ifade ederek, Artvin’de sanayi ve ticaretin geliştirilebilmesi için başta ARTSO olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ile sivil dinamiklerle sürekli bir diyalog halinde olacaklarını belirterek misafirperverliğinden dolayı Başkan Seçkin Kurt ve yönetimine teşekkür ettiler.

İYİ Parti’nin seçim çalışmaları tüm hızıyla süreceği ifade edildi. – Tahsin Atasert