İLLERARASI ZAFER TURNUVASI ŞAMPİYONU MAGUNACI OLDU

tarafından
62
İLLERARASI ZAFER TURNUVASI ŞAMPİYONU MAGUNACI OLDU
Bu haber 98 kez okundu.

Samsun’da düzenlenen İllerarası Muaythai Zafer Turnuvası Şampiyonu Seher Yaren Magunacı oldu.

Samsun ilinde düzenlenen 30 Ağustos İllerarası Muaythai Zafer Turnuvasına ilimizi temsilen katılan sporcularımız Minikler, Yıldızlar, Altgençler ve Büyükler kategorilerinde madalyalar kazanarak ilimizi en güzel şekilde temsil ettiler.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı faaliyet takviminde yer alan ve 2-6 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen İllerarası Zafer Turnuvasına Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü 12 12 sporcu ile katılım gösterildi.

Türkiye okullar arası 50 kg 3. olan Seher Yaren Magunacı bu kez de iller arası şampiyonu oldu.

Antrenörümüz Atakan Kara 6 final yaptıklarını belirterek üçünde şampiyon olduklarını aktararak 3 sıklette birincilik, 3 sıklette ikincilik ve 6 sıklette üçüncülük aldıklarını söyledi.

Sporcu sıkletleri ve kategorileri hakkında bilgi veren Kara;

Büyük erkekler: 75 kilo İsmail Aydın 2.

Büyük bayanlar: 57 kilo Elanur Odabaş 3. 48 kilo Zehra Dalkıran 3.

Alt genç bayanlar: 42 kilo Nehir Gülcihan 2. 48 kilo Sude Magunacı 1. 51 kilo Ayten Kara 3.

Yıldız kızlarda: 40 kilo Beyza Nur Hatinoğlu 3. 44 kilo Işılsu Magunacı 3. 48 kilo Zehra  Onkibar 2. 50 kilo Seher Yaren Magunacı 1.

Çocuk kızlar: 33 kilo Ecrin Altıparmak 1.

Çocuk erkekler: 30 kilo Çınar Ay 3.

Antrenör ve İl temsilcisi Atakan Kara düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi “Şampiyonaya katılım için gerekli masrafları bağış yolu ile topladık. Bağışlar; İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Rize, Artvin, Kocaeli gibi şehirlerde yaşayan hayır severlerden geldi. İsimlerini zikredip onure etmemiş yapamayız. Sponsor olarak Harun Karabulut, Hasan Demir, Mehmet Ay, Atakan Kara (Antrenörleri), Muhammet Yavuzturk, Sporcu velileri ve ayrıca Kadir Uzuner, Elif Gül Görmüş, Ömer Faruk Gençtürk, Yasin Yılmazturk, İbrahim Çakır Emre Şenyurt, Deniz Karayar, Erdal Osmanoğlu, Malik Erdoğan, Muhammet Özkan, Suat Demir’in katkıları çok. Ayrıca spor kulübü başkanımız ve spor hizmetleri şube müdürümüz Mehmet Başköylü ve tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederim. Önümüzde uluslararası kamplar ve şampiyonalar var. Az imkanlarla çok iş yapmaya çalışıyoruz. Fakat her şey maddi manevi destek ölçüsünde gerçekleşiyor” dedi. – Fatma Küçük Atasert