İl Genel Meclisi Aralık 2023 Toplantısını Yaptı

tarafından
77
İl Genel Meclisi Aralık 2023 Toplantısını Yaptı
Bu haber 149 kez okundu.

 

Artvin İl Genel Meclisi, Aralık 2023 ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Artvin İl Genel Meclisi Aralık Ayı 1’nci birleşimi İl Genel Meclisi’nde gerçekleştirildi. Yapılan birleşimde 2 gündem maddesi vardı. Toplantı, yoklama ile başladı. Saygı duruşu ile devam eden toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Yapılan birleşimde görüşülen gündemleri şu şekilde,

Mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait, Artvin ili Çarşı Mahallesi, Tekel Sokak’ta bulunan tapuda 85 Ada ve 11 Nolu Parselde kayıtlı binanın Özel Gastronomi Müzesi olarak kullanılmak üzere öze müze statüsüne alınmadığından, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 10/f. Maddesi hükümleri uyarınca İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi ile ilgili Plan ve Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.

Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliği’nin 24. Maddesi gereğince 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için İl Milli Eğitim Dayanışma Komisyonu’na il genel meclisi üyelerinden 2 üyenin belirlenmesi.

Gündem maddeleri görüşüldükten sonra dilek ve temenniler yapıldı. Artvin İl Genel Meclisi Aralık Ayı 1’nci birleşimi bir gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesi ile sona erdi. – Tahsin Atasert