İl Genel Meclis Üyesi Tatar, “Hizmette Sınır Yoktur”

tarafından
127
İl Genel Meclis Üyesi Tatar, “Hizmette Sınır Yoktur”
Bu haber 150 kez okundu.

Kemalpaşa İl Genel Meclis Üyesi aynı zamanda meslektaşımız Gazeteci Aydın Tatar, “Hzimette sınır yoktur” dedi.

Kemalpaşa İl Genel Meclisi Üyesi Aydın Tatar, ilçeye bağlı köylerin ulaşım ve altyapı gibi sorunlarını çözmek için çalışmalarını devam ettiriyor.

İl Genel Meclisi Üyesi Aydın Tatar, İl Özel İdaresi ve KÖYDES bütçesi ile ilçeye yaptığı çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tatar, yaptığı açıklamada aciliyet sırasına göre her köye hizmet etmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Başarılı meclis üyesi Tatar,  hizmette sınır olmadığını, medeniyetin simgesi olan yol çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, “Aciliyet durumuna göre sırayla çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşımızın işini kendi işimizi biliyoruz seçilmiş biri olarak herkesin hizmetkarı olmak görevimizdir. Köylerimizde KÖYDES kapsamında yapılması planlanan yol betonlama işlemlerini yaptık. Bunun yanında KÖYDES kapsamında bazı muhtarlarımızın aciliyet durum talebi doğrultusunda su ve sanat yapıları çalışmalarımız tamamlandı. Çay hasadı döneminde tüm köylerimize sırayla yol bakım ve onarım hizmeti verdik. Aynı şekilde tüm köylerimizde stabilize yol sergisi işlemlerinin bir çoğunu bitirdik kalan kısmını da yakın zamanda bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Muhtarların talepleri doğrultusunda Üçkardeş, Köprücü ve Kaya köylerinin yol ve cami meydanları parke taşı döşeme işlemlerinin bittiğini vurgulayan Tatar, “Köylerimizin gurup yollarının ve ara yollarının geçmiş yıllarda yapılan betonların deforme olmuş yerleri için sıcak asfalt çalışmalarımız mevcuttur. Milletvekilimiz kıymetli bakanımız Faruk Çelik beyin bizzat girişimleri neticesinde Artvin’in bütün ilçelerinde asfaltlama çalışmaları devam etmektedir. Bu doğrultuda sayın bakanımızın girişimleri sahil ilçelerimizde yakın zamanda yapılması planlanan asfaltlama işlemleri doğrultusunda ilçemizdeki köylerimizin ihtiyaçlarını gidereceğiz” diye konuştu.

Çalışma programlarına yaylaları da dahil ettiklerini aktaran Tatar, açıklamasında şunları da söyledi:

“İlçemiz vatandaşlarının çoğunlukla yaşadığı Bilbilan ve Yığılı yaylalarına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda ilgilenerek hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda Yığılı yaylasının su sorunu çözülürken Büyükova Yaylasına İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kemal Demirel ve İl Özel İdaresi teknik ekip ile beraber giderek sorunu yerinde gözlemleyerek çalışmalarımız sürdürdük. Büyükova Yaylasının su sorununun çözümü için gerekli malzeme tedarik edildi. En yakın zamanda vatandaşlarımızın iş gücü katkısı ile özel idaremizin iş makinesiyle beraber çalışmamız yapılarak bu yaylanın su sorununu da ortadan kaldırmış olacağız. Hiç bir hizmetten kaçmıyoruz önemli olan sadece zaman ve anlayış verilmesidir” diye beyanatta bulundu. – Tahsin Atasert