Gündoğdu Mahallesi Muhtar Adayı Altuntaş, “Özverili çalışmamızın eseri, sizlerin refah ve huzuru içindir”

tarafından
48
Gündoğdu Mahallesi Muhtar Adayı Altuntaş, “Özverili çalışmamızın eseri, sizlerin refah ve huzuru içindir”
Bu haber 87 kez okundu.

 

Borçka ilçesine bağlı Gündoğdu Mahalle Muhtar adayı aynı zamanda bir önceki dönemde muhtarlık yapmış olan Süleyman Altuntaş, “Özverili çalışmamızın eseri, sizlerin refah ve huzuru içindir” dedi.

Gündoğdu Mahallesi Muhtar adayı Süleyman Altuntaş, “Ben değil, sizler için varız” sloganıyla sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Borçka’da Gündoğdu Mahallesi Muhtar adayı Süleyman Altuntaş,31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Yıllardır Gündoğdu Mahallesi’nde esnaflık yapmış ve şu anda ticaretle uğraşan Altuntaş, “Mahallesi için derin bağlılık hissettiğini, seçmenlerine seslenerek, kıymetli büyüklerim, saygı değer dostlarım, bu yerel seçimde tekrardan Gündoğdu Mahallemiz için adaylığımı tekrardan koymuş bulunmaktayım. Takdir görürseniz bu yarışta kimseye gücenmeden, kırmadan, tekrardan aday olduğumu sizlerin refah ve huzuru için huzurunuza sunmuş bulunmaktayım. Bu yarışı elbet belirleyecek olanlar sizlerin takdiri olacaktır. Sizlerin sorunlarına bir önceki muhtarlık tecrübemle sorunlarınıza ve isteklerinize daha aktif bir şekilde tarafsızca çözüm yollarına gideceğime hiç şüpheniz olmasın. Üstleneceğim görevin hakkını vereceğime güvenin. Sorunlarımız büyük değil, yeter ki çözüme kavuşturmak isteyelim” ifadelerini kullandı.

Süleyman Altuntaş’ın Aza adayları ise şu şekilde Süleyman Navdar, Adem Cebir, Mikail Altuntaş, Hüseyin Kaplan, Cemile Kara, Yaşar Önder, Tarık Öztürk ve İlyas Bayramoğlu listesinde yer alıyor. – Zeynep Küçük