Eski Bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Çelik, “Artvin söke söke en kısa zamanda hakkını alacak”

tarafından
71
Eski Bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Çelik, “Artvin söke söke en kısa zamanda hakkını alacak”
Bu haber 111 kez okundu.

 

Artvin 28. Dönem Milletvekili adayı Faruk Çelik, Artvin’e A sınıfı hastane yapacaklarını ve en kısa zamanda söke söke haklarını alacağını söyledi.

AK Parti Artvin 28. Dönem Milletvekili adayı Faruk Çelik, Artvin’de katıldığı bir programda kentin önemli eksikliklerinden olan donanımlı hastanenin biran önce yapılması için seçimlerden hemen sonra çalışmalara başlayacağını belirtti.

Çelik, konuşmasında Hopa Devlet Hastanesi için MR cihazını yola çıkardıklarını ifade ederek, “Hopa’ya gittim MR cihazı yok. Bu cihaz ayrıntılı tektik için önemli. Sayın bakanı aradık bir MR cihazı Hopa’ya geliyor. Artvin’de A sınıfı bir hastanemiz yok. B sınıfı bir hastane var. Hastalarımız Rize’ye Erzurum’a gidiyor. Artvin A Sınıfı Hastaneye kavuşacak. Tam teşekküllü bir hastane olacak. Hiçbir hasta başka bir yere gitmek zorunda kalmayacak. Tüm bu işler çözülecek” dedi.

Kısa zaman içinde yapılacak yatırımlarla Artvin’in cehresini değiştireceklerini anlatan Çelik, bakanlıklardaki deneyimi ve Ankara’daki ağırlığıyla sorunların çözümü noktasında ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Sizden partilerinizi politikalarınızı kenara koymanızı istiyorum. Artvin bu seçimde çok büyük destek alacaksa projeye dayalı gerçekten zamanla yarışır şekilde sorunların çözümünden yana ise tecrübe ise tecrübe, iş bitirme ise iş bitirme her konuda sorunları çok hızlı çözme noktasında elimizden gelen neyse onu yapacağız” diye ifadelerini kullandı. – Tahsin Atasert