Dualar Vekil ÇELİK için

tarafından
23
Dualar Vekil ÇELİK için
Bu haber 44 kez okundu.

 

Artvin Orta Mahallesinde ikamet  eden Serhat Pediz, yabancı uyruklu kadınla evlilik sonrası bir bebekleri dünyaya geldi.

Artvin Devlet Hastanesinde doğum yapan Tiflis uyruklu kadın. hastaneden 15 bin tl borçlu olarak ayrıldı. İş ve Sağlık güvencesi olamayan babanın imdadına ilk Mahallede  Muhtar adayı olan Mustafa Bozar yetişti. Bozar bize paylaştığı görüntüyü haber yapmamı istedi bende ilk önce Artvin Milletvekili Faruk Çelik’e watsap hattından paylaşarak ailenin durumu hakkında da mesaj yazdım. Borçka ziyaretine gelen Çelik, çaresiz baba Serhat ile görüştürme imkânını bulduk ve Bakan Çelik, çayını içmek ve bebeği görmek için evine geleceğini diyerek Serhat, ilçeden ayrıldı. Ertesi gün evine giden Bakan Çelik. evin ve ailenin   durumunu yakından görünce duyguların gizleyemedi ve aileye gereken  konulara yardımcı olacağını ve  iş bulma imkanı sözü yani sıra eşinin  Türk kımılken kavuşturulması için Devletin her alanda yanında olacağı sözü ile ilk etapta yüklü miktarda gıda ve bebeğe giysi ve mama aldı.

Ailenin  daramaydık videoyu, Vekil Çelik’e Artvin Valisi Cengiz Ünsal’a Sağlık Müdürü Gürol Koroğlu ve Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe ye ve Borçka Belediye Başkan adayı Ahmet Erdem’e  de paylaşarak, çaresiz aileye yardım elin uzanması ile ailenin gülen yüzüne ortak oldu. Bizde bürokrasimize saygı ve dualarımızla. – Haber: Ziya Akyıldız