CHP Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretlerinde

tarafından
212
CHP Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretlerinde
Bu haber 393 kez okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Artvin Milletvekili adayları, CHP YDK Başkanı Uğur Bayraktutan, Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu, İl Başkanı Orhan Atan, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ve partililerle bir araya gelerek Artvin çarşı esnafını gezdi.

Esnaf ve yurttaşlarla konuşan milletvekili adayları esnafın sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için oy istedi. Ekonomik sıkıntılardan dem vuran esnafa CHP YDK Başkanı ve Artvin 1. Sıra Milletvekili adayı Uğur Bayraktutan, ‘14 Mayıs’tan sonra borç batağında olan, vergisini, kredisini ödeyemeyen esnafımızın rahat bir nefes alacağı Türkiye’yi hep birlikte kuracak, yeniden güzel ülkemize baharı getireceğiz!’ dedi.

CHP 2. Sıra Milletvekili adayı Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu vatandaşlar yaptığı sohbetlerde Artvin’in doğasına sahip çıkacaklarını belirterek Artvin sadece bizlere değil yüzlerce canlıya da ev sahipliği yapıyor. Bu farkındalıkla çalışacaklarını ifade etti.

Esnaf Ziyaret Programında; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan,  Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi,  Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar ve millet ittifakı bileşenleri yer aldı. – Gökhan Özçelik