CHP Koordinasyon Toplantısı Borçka’da Yapıldı

tarafından
221
CHP Koordinasyon Toplantısı Borçka’da Yapıldı
Bu haber 442 kez okundu.

??????????????????????????????????????????????????????????

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin-Rize Koordinasyon toplantısı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Danışmanı Recep Cengiz’in katılımı ile Borçka’da yapıldı.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin-Rize koordinasyon toplantısı Borçka  İsmet Acar Turizm Tesislerinde gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu’nun Özel Danışmanı Recep Cengiz koordinasyon toplantılarının amacından bahsederek gerçekleşen koordinasyon toplantılarında Borçka’nın 30. İl olduğunu belirterek  “19 Martta yola çıktık bu 30. İlimiz. 13 Mayıs da Ankara’ya gideceğiz. Tüm Türkiye’yi gezmek istiyoruz niye geziyoruz birincisi seçim süreci ile alakalı sorulacak sorular varsa nasıl, ne yapacağız diye bilgi vermek.

Özellikle alanlarda 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, özellikle yandaş veya paydaş görsel yazılı basın veya sosyal medyada çıkan saçma sapan dedikodu, haberler ile ilgili size daha açıklayıcı bilgiler vermek. Uzun dönem çalıştığımız hiçbir partide olmayan ama bizde var olan “Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Merkezi” onun ile ilgili mutlaka malul gazilerin şehit yakınlarına gidiyoruz.

Sosyalist bir yapımız var onlarla birlikte toplantılar yapıyoruz. Gayrimüslim vatandaşlarımız ile ilgili bir yapı var onunla ilgili çalışıyoruz. Kafkasya Masamız var sonuçta bu bölgede Kafkasya kökenli vatandaşlarımız var. Türk dünyası ile akraba topluluğu var onlarla birlikte çalışıyoruz.

Unutmuş olduğum yapılarda olabilir aslında hepsini bir araya getirdiğimizde Halil İbrahim sofrası ortaya çıkıyor amaç burada hiçbir etnik ve dinsel ayrım yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşayabilmek ve ülkemizde huzur, refah içerisinde bir arada olmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamak” dedi.

Koordinasyon toplantısında alanlarda sorulan soruları Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel danışmanı Recep Cengiz’e belirterek soru cevap niteliğinde bir toplantı gerçekleştirilmiştir. – Zeynep Küçük