CHP Artvin Milletvekili Aday Adayı Demirci, Borçka İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

tarafından
233
CHP Artvin Milletvekili Aday Adayı Demirci, Borçka İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
Bu haber 451 kez okundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili Aday Adayı Barış Demirci CHP Borçka İlçe Başkanlığı Binasını ziyaret etti.

Artvin Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayan Av. Barış Demirci Artvin il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Demirci son olarak CHP Borçka İlçe Başkanlığı Binasını ziyaret etti.  Artvin’e, Borçka’ya hizmet edebilme fırsatı istediğini belirten Demirci, milletvekili adayını belirlemek için ön seçim yapılmasını için uğraştığını belirterek “Gönül isterdi ki ön seçim yapılsın gönül isterdi ki tüm parti üyelerimiz kimin milletvekili olabileceğini seçsin, değerlendirsin en azından burada parti üyelerimiz, emektarlarımız, yıllarını bu partiye vermiş olan partilerimizin aday belirleme sürecinde de söz sahibi olmasını bende çok isterdim. Tüm arkadaşlarım bilir il genelinde ilçe başkanları ile yapmış olduğumuz tüm toplantılarda ben ön seçim yapılmasının gerekliliğinin üzerinde durdum. Ama genel merkezimiz bir karar aldı o kararı da saygı ile karşılıyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili Aday Adayı Barış Demirci şu ifadeleri kullandı;

“28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için çıkmış olduğum bu yolda örgütün bir ferdi olarak Borçka halkını ziyarete geldim. Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz arkadaşlar burada gene siyasete girmeyeceğim çünkü hepimizin fikri, görüşü bir. Ben şimdi Artvin’e Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Gönül isterdi ki ön seçim yapılsın gönül isterdi ki tüm parti üyelerimiz kimin Milletvekili olabileceğini seçsin, değerlendirsin en azından burada parti üyelerimiz, emektarlarımız, yıllarını bu partiye vermiş olan partilerimizin aday belirleme sürecinde de söz sahibi olmasını bende çok isterdim. Tüm arkadaşlarım bilir il genelinde ilçe başkanları ile yapmış olduğumuz tüm toplantılarda ben ön seçim yapılmasının gerekliliğinin üzerinde durdum. Ama genel merkezimiz bir karar aldı o kararı da saygı ile karşılıyorum. Bu partinin bu örgütün bir evladı olarak önce örgütüm ile buluşuyorum zaten birçoğunuz ile tanışıyoruz ediyoruz ama tanışmadıklarımız ile tanışmak istediğim için ilçe ilçe geziyorum ve sizlerin karşısına çıkıyorum ve diyorum ki milletvekili olabilmek için altı tane aday adayı var hepsi birbirinden kıymetli hepsine başarılar diliyorum ama bu konuda iddialı olduğumu söylüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını en ileriye kim taşıyacaksa, Artvin’e en iyi şekilde hizmeti kim verecekse o kazansın, o hak etsin. Artvin’e Borçka’ya hizmet edebilme fırsatı istiyorum sizlerden. Ülkede kutuplaşmadan bıktık biz artık sevgi dilini saygı dilini istiyoruz. Siyasetin dilini değiştirmek zorundayız. Hepinizden tekrardan destek istiyorum” dedi. – Fatma Küçük Atasert