CHP Artvin İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

tarafından
131
CHP Artvin İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Bu haber 257 kez okundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanlığı tarafından il danışma kurulu toplantısı yapıldı.

Türkiye’de yapılan genel seçimlerin ardından Artvin’in tüm ilçelerinde değerlendirme toplantıları yapan Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi, il danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Artvin İl Başkanlığında yapılan toplantıya CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, İl Başkanı Orhan Atan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşma yapan CHP İl Başkanı Orhan Atan, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etki gösteren Kahramanmaraş depremlerinde parti örgütünün yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Genel seçimlerde eksik yapılan çalışmaların görülerek tamamlanması ve yerel seçimlere hazırlanılması için toplantılar yaptıklarını aktaran Atan, “Bütün il başkanlarımızın genel yaklaşımı tüzükten başlayarak yukarıya doğru değişim talebi oldu. Bu talep kişisel değişim değil genel değişim olarak dile getirilmiştir. Bizler gelecek süreci iyi yöneteceğiz ve 2024 seçimlerinde 7olan belediye sayımızı 9’a çıkaracağız.” dedi.

Toplantı il başkanının açılış konuşmasından sonra il danışma örgüt mensuplarıyla basına kapalı olarak devam etti. – Fatma Küçük Atasert