Cafe Hoşbeş’ten DENİZ Bebek İçin Kermes Yardımı

tarafından
138
Cafe Hoşbeş’ten DENİZ Bebek İçin Kermes Yardımı
Bu haber 256 kez okundu.

 

Borçka’da hizmet veren Cafe Hoşbeş’ten Deniz bebek için kermes yardımı düzenlendi.

Artvin’de yaşayan SMA Tip-1 hastası Deniz Günay bebek için valilik izinli yardım kampanyaları devam ediyor.

Borçka ilçemize bağlı Merkez Mahallesi Mavi Çarşı İş Merkezinde bulunan Cafe Hoşbeş sahipleri ve çevresindeki arkadaşları ile birlikte bu duruma kayıtsız kalmayıp Deniz bebek için kermes düzenledi.

Düzenlenen kermese Borçka halkı yoğun destek göstererek Deniz bebek için katkıda bulundular. Kafe Hoşbeş işletmesinin sahiplerinde Nuray-Süleyman Turgut, “Deniz bebeğe şifa olmak için kermes düzenlediklerini belirtti. Bütün esnafların ve vatandaşların Deniz bebeğe el uzatarak yardımcı olmaları gerektiğini” söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde düzenlenen kermes hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nuray Turgut, “Deniz bebeğe destek olmak için yaptık bu kampanyayı bende bir anneyim öncelikle. Böyle birçok hasta duyduk gördük ama etrafımızdan olunca tabi bir tık daha içimiz acıdı. Elimizden geleni yapmak istedik. Ben bir dedim ama arkadaşlarımız, on dediler, bin oldular. Bu sadece ben gibi görünse de aslında arkasında bir çok insan var onların sayesinde oldu. Aslında ne kadar birlik olabileceğimizi gördük burada. Onun için çok mutluyum inşallah Deniz bebeğe şifa olacağız ve bundan sonra SMA hastaları çocuklara destek olmak isterim. Öncelikle maneviyatımız çok güçleniyor, insan kendini daha vicdanlı insan olduğumuzu hissettim bunu yapınca. Dün akşam heyecanımdan uyuyamadım, hepimiz el atmalıyız, bu desteği Deniz bebek için” ifadede bulundu. – Fatma Küçük Atasert