Borçka’ya Doğalgaz mı Geliyor?

tarafından
199
Borçka’ya Doğalgaz mı Geliyor?
Bu haber 386 kez okundu.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, altyapı çalışmaları devam ederken vatandaşların doğalgaz hakkında serzenişlerde bulunduğunu söyledi.

Belediye marifeti ile doğalgaz çalışmaları için talepte bulunduğunu belirten Orhan, siyasi partililere çağrıda bulunarak şu sözleri dile getirdi” Biz doğalgaz hatlarının yapılması için alt yapı çalışması yaparken bunu da yapalım dedik. Bize verilen cevaplarda daha BOTAŞ’ın ve Akmercan’ın şu anda böyle bir planlanmanın yapılamayacağı denildi. Belediye marifeti ile biz orayı yapalım dedik onu da bizim yapamayacağımızı ifade ettiler ve bir anlamda önümüz kesilmiş oldu. Bu işin siyaseti yoktur bu Borçka’da CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti olarak kim olursa olsun bize ele ele verip Borçka’nın daha huzur ve refah içerisinde yaşaması için çaba sarf etmek zorundayız. Çünkü doğa bize birçok şey öğretiyor zaten öğrenmeye kapalı olmadan açık olmalıyız ve birbirimize destek olmalıyız.

Borçka’da eğer belediye kaybedilmişse AK Parti adına söylüyorum kendilerine soru sorsunlar neden kaybettik diye. Burada beni cezalandırmaya kalkarlarsa eğer Borçka’yı cezalandırmış olurlar o açıdan ben buradan bütün siyasi partilere de bir duyuru yapayım. El ele verelim ve Borçka’yı birlikte yaşanır hale getirelim” ifadelerine yer verdi. – Tahsin Atasert