Borçka’da Yeni Bir İş Yeri Açılışı Daha Yapıldı

tarafından
195
Borçka’da Yeni Bir İş Yeri Açılışı Daha Yapıldı
Bu haber 385 kez okundu.

ÖZAY PRODUCTION

Borçka ilçemize bağlı Merkez mahallesindeki Mavi Çarşı İş Merkezi Kat 1’de yeni bir işyeri daha açılışı gerçekleştirildi.

Özay Productıon’un işletme sahibi Sinan Özay tarafından yapılan iş yerinin açılış töreninde Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Belediye Başkanı Ercan Orhan, STK ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı kurdele kesiminde “Sinan kardeşimize hayırlı olsun, Pandemi’den sonra yaşadığımız deprem afetinden sonra açılacak tüm yeni işletmelerin yanında olduğumuzu, ekonomide ki canlılığı destekliyoruz. Genç kardeşlerimizin işletme sahibi olmasını cani yürekten destekliyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Hayırlı bol kazançlar versin. Borçka’mıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İşletme Sahibini tebrik eden Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ise, “Güzel bir ticaret için hem de Borçka’ya hizmet için yapılan bir faaliyet var. Sinan kardeşimizi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun kendisine. Bugün hepiniz buraya geldiniz. Hepinizin ayaklarına sağlık. Borçkalılar olarak kendisine elimizden geldiğince destek olacağımızı buradan ifade edeyim. Umarım Borçka’nın bir açığı da bu şekilde kapanmış olur. Kendisine başarılar diliyorum hem de hayırlı kazançlar diliyorum” diye ifade etti.

İşletme sahbi Sinan Özay ise, “Standart fotoğraf çekimleri ile birlikte düğün fotoğrafçılığı, profesyonel dron çekimleri, tanıtım klibi çekimleri, bebek fotoğrafçılığı ve araba çekimleri hizmetleriyle Borçka’ya kazandırdıkları için mutlu olduğunu, Borçka ile birlikte çevre il ve ilçelerin her yerinde bize ihtiyacı olan herkese hizmet vereceğiz” dedi.

Bizlerde bir nebze olsun yarı meslektaş adayımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyoruz.  – Gökhan Özçelik