Borçka’da, Kurumlar Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası başladı

tarafından
57
Borçka’da, Kurumlar Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası başladı
Bu haber 101 kez okundu.

 

Borçka’da Kurumlar Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası başladı.

Borçka Kaymakamlığı ve Borçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” 12 takımın katılım göstermesi ile start verdi.

Borçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, Cumhuriyetin 100. Yılına ithafen futbol turnuvası gerçekleştirdiklerini belirtti. İlçede birlik ve beraberliği spor eşliğinde artırmayı hedeflediklerini söyleyen Türk” 28’inde final yapmayı planlıyoruz. Amacımız,  Kurumlar arasında birlik beraberliği sağlamak ve bir arada olarak spor yapmayı pekiştirmek. Bir de kurumlar arası yapmamızın gayesi, halkımızın da görüp örnek almasını sağlamak. Köyler arası da yaptığımız turnuvalarda ufak tefek sıkıntılar çıkıyor. Bu turnuvamız hem köylerimize hem ilçemize birlik ve beraberliği geliştirmek açısından katkı olur diye umuyoruz” dedi.

Borçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, futbol turnuvasının gelirini de SMA hastası Aytun Miraç Erbay bebek için bağışlanacağını aktardı.

Geçtiğimiz Salı başlayan futbol turnuvasında ilk maçını gerçekleştiren Kaymakamlık Takımı ve Emniyet Takımı doyasıya mücadele gerçekleştirdi. Çekişmeli geçen maçta Kaymakamlık Takımı, Emniyet Takımını 7-1 yenerek sahadan galip bir şekilde ayrıldı.

Yapılacak Futbol Müsabaka Listesi

11 Ekim Çarşamba: 18.00’da Muhtarlar ve Belediye/ 19.30’da Milli Eğitim ve Ormaniye

12 Ekim Perşembe: 18.00’da Tarım ve Çaykur/ 19.30’da Müftülük ve Muhtarlar

13 Ekim Cuma: 18.00’da Emniyet ve Ormaniye/ 19.30’da Özel İdare Çaykur

16 Ekim Pazartesi: 18.00’da Müftülük ve Belediye/ 19.30’da Kaymakamlık ve Milli Eğitim

17 Ekim Salı: 18.00’da Hastane ve Tarım

18 Ekim Çarşamba: 18.00’da Milli Eğitim ve Emniyet/ 19.30’da Tarım ve Özel İdare

19 Ekim Perşembe: 18.00’da Orman İşletme ve Kaymakamlık/ 19.30’da Çaykur ve Hastane

Çeyrek final maçlarının 23 Ekim Pazartesi günü gerçekleşeceği bildirilerek yarı final maçının ise 25 Ekim Çarşamba günü olacağı aktarıldı. Final maçı ise 27 Ekim Cuma günü yapılarak turnuva sona ereceği öğrenildi. – Gökhan Özçelik